Plaids

Plaids

Plaids van gerecycled materiaal

Bij Totaal Geschenk geloven we in de kracht van duurzaamheid, zelfs als het gaat om gezelligheid en comfort. Daarom zijn we trots om onze collectie plaids van gerecycled materiaal te presenteren. Met zorg gemaakt van zowel gerecyclede PET-flessen als gerecycled katoen, dragen deze plaids niet alleen warmte en gezelligheid over, maar ook een boodschap van een verantwoordelijkheid voor onze planeet.

RPET plaids als relatiegeschenk

Onze plaids van gerecyclede PET flessen zijn een perfecte voorbeeld van hoe cadeaus en duurzaamheid hand in hand kunnen gaan. Gemaakt van gerecyclede plastic flessen, bieden deze plaids dezelfde knusse warmte als traditionele dekens, terwijl ze tegelijkertijd bijdragen aan het verminderen van plastic afval. Een RPET plaid is niet alleen een geschenk van warmte, maar ook een gebaar dat jullie als bedrijf goed nadenken over duurzaamheid.

Plaids van gerecycled katoen

Onze plaids van gerecycled katoen vertellen een verhaal van hergebruik en vernieuwing. Gemaakt van gerecycled katoen, krijgt dit materiaal een tweede kans om comfort en gezelligheid te bieden. Deze plaids zijn niet alleen heerlijk zacht en knus, maar dragen ook bij aan het verminderen van textielafval. Kies voor gerecycled katoen plaids en geef een geschenk dat zowel hartverwarmend als milieubewust is.

Duurzaam plaid met logo

Bij Totaal Geschenk zijn we vastbesloten om duurzaamheid en uw merkidentiteit te combineren in een uniek en tastbaar geschenk. Ontdek onze collectie duurzame plaids met logo, gemaakt van gerecycled materiaal. Met deze plaids kun je niet alleen warmte en comfort overbrengen, maar ook jouw bedrijfsboodschap op een milieubewuste manier verspreiden.

Duurzame plaid met stijl

Onze duurzame plaids komen in een verscheidenheid aan stijlen en ontwerpen, waardoor je de perfecte plaid kunt kiezen die past bij de smaak en stijl van de ontvanger. Ga je voor een tijdloze klassieker of toch voor een trendy patroon, onze collectie biedt veelzijdigheid in overvloed. Ongeacht de gelegenheid of persoonlijke voorkeur, er is een plaid voor elke smaak.

Voeg een gerecycled plaid toe aan een kerstpakket

Maak uw kerstpakketten extra bijzonder met een duurzame twist. Voeg een gerecycled plaid toe aan jouw kerstpakketten en creëer een warme en milieubewuste feestelijke verrassing. Onze plaids, gemaakt van gerecyclede materialen, voegen niet alleen comfort en gezelligheid toe aan de feestdagen, maar ook een boodschap van duurzaamheid en zorg voor de planeet.