Koeltassen & Koelboxen

Koeltassen & Koelboxen

Koeltassen als relatiegeschenk

Bent u op zoek naar een leuk zomergeschenk voor uw relaties of collega's? Geef dan een mooie koeltas bedrukt met uw logo of een pakkende tekst. De koeltassen zijn leuke geschenken, die makkelijk mee te nemen zijn. Daarnaast zijn de koeltassen multi inzetbaar. De koeltassen kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt om verfrissende drankjes in te stoppen om mee te nemen naar het strand, maar ook om lekkere hapjes in mee te nemen voor een uitgebreide picknick. 

Koeltassen bedrukken met logo

Om de koeltas echt persoonlijk te maken, is het mogelijk om uw logo of een tekst op de koeltas te laten bedrukken. Wij kunnen de koeltassen voorzien van een volledig gepersonaliseerde verpakking op maat, zodat u echt een uniek relatiegeschenk kunt versturen. De koeltassen zijn beschikbaar in verschillende formaten en kleuren. Onze ruime assortiment koeltassen zijn allemaal te bedrukken. Bent u benieuwd hoe de koeltas met logo eruit komt te zien? We sturen u graag een digitaal voorbeeld van het ontwerp toe, zodat u daar eerst akkoord op kunt geven.

Koeltas voor werknemers

Heeft u bedrijfsmatig iets te vieren? Geef een mooie koeltas of koelbox bedrukt met uw logo of een pakkende tekst.  Ook rond de feestdagen kunt u denken aan een goed gevulde koelbox als kerstpakket. Wij vullen de koeltas met luxe food producten en lekkere drankjes en op deze manier geeft u een uniek kerstpakket of personeelscadeau.