Trolleys

Trolleys

Trolleys met bedrukking

Een ruim assortiment trolleys met bedrukking. Deze luxe relatiegeschenken voor uw medewerkers of relaties zijn niet alleen praktisch om weg te geven, maar dienen tevens om de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten. Met een bedrukte trolley of tas is uw bereik groter dan u verwacht. Kies uit een ruim assortiment trolleys, rugtassen, weekendtassen en picknicktassen.

Trolley met bedrukking als relatiegeschenk

Een trolley is een luxe geschenk dat met veel waardering ontvangen zal worden. Verras relaties of medewerkers met dit relatiegeschenk en laat een koffer bedrukken met uw logo of tekst. Een trolley met opdruk zal worden gezien door een grote groep mensen en uw naamsbekendheid structureel vergroten. De trolleys zijn verkrijgbaar in veel verschillende modellen. Een hardcase trolley, RPET trolley, Business trolley of rugzak trolley. Alle modellen kunnen worden voorzien van uw reclameboodschap. Vraag vrijblijvend een offerte aan via onze website. Wij voorzien u graag van een advies op maat over een trolley bedrukken.

RPET Trolleys gemaakt van gerecycled plastic

Kies voor een duurzaam relatiegeschenk met de mooie ECO Trolleys van Norländer. Deze duurzame RPET trolleys zijn gemaakt van gerecycled plastic. Dit plastic komt van ”petflesjes” dit zijn flesjes waar frisdank of water in verkocht worden. Deze trolleys gemaakt van gerecycled petflessen geeft de gebruikte plastic flessen weer een duurzame toekomst. In elk van deze trolleys worden 30 petflessen gebruikt, waardoor deze flessen weer een duurzame bijdrage hebben.

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u meer informatie, persoonlijk advies of een drukproef ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord en helpen u verder met uw bestelling.