Origineel kerstpakket

Origineel kerstpakket

Originele kerstpakketten

Ieder jaar weer een uniek kerstpakket uitzoeken dat iedereen binnen het bedrijf leuk vindt kan best een uitdaging zijn. Want je wilt toch ieder jaar wat nieuws cadeau doen. In dit geval zijn de originele kerstpakketten echt wat voor jouw. Deze zijn speciaal samengesteld met de leukste en trendy producten van het moment.

Verras je werknemers met een origineel kerstpakket in 2024

Kerst staat bekend als de meest feestelijke tijd van het jaar. Een tijd om samen te komen met vrienden en familie en te genieten van gezelligheid en lekker eten. Het is tevens de perfecte gelegenheid om werknemers en relaties te bedanken voor hun inzet en vertrouwen tijdens het afgelopen jaar. De ideale manier om dit te doen is met een origineel kerstpakket. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan vooraf samengestelde kerstpakketten, maar je kunt ook zelf een origineel kerstpakket samenstellen. Wij vinden het belangrijk dat jouw kerstpakket persoonlijk is en past bij de ontvanger.

 

De kenmerken van een origineel kerstpakket

Een origineel kerstpakket is meer dan alleen een verzameling van producten. Het is een cadeau dat past bij de persoonlijkheid en interesses van de ontvanger. Wij bieden originele kerstpakketten in verschillende categorieën aan, zoals wellness, duurzaamheid en lifestyle. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een duurzaam kerstpakket met een gerecyclede tas en lekkere etenswaren, een wellness kerstpakket met een Rituals giftset en een badjas of een muziekpakket met een karaoke speaker.

Daarnaast geloven wij dat een origineel kerstpakket niet alleen gaat om de producten, maar ook om de presentatie. Daarom besteden wij veel aandacht aan de verpakking en presentatie van de pakketten. Onze pakketten worden met zorg ingepakt en prachtig gepresenteerd in een stijlvolle verpakking. Hierdoor wordt het geven van het kerstpakket een bijzonder moment.

 

Originele kerstpakket in alle prijsklassen

Bij ons kun je originele kerstpakketten bestellen in alle prijsklassen. Of je nu een iets kleiner budget te besteden hebt, of juist een groot budget, wij hebben voor iedereen wat beschikbaar. Wij denken graag met je mee om een kerstpakket samen te stellen dat past bij jouw wensen en budget. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een heel luxe pakket met een trolley, helemaal gevuld met de lekkerste etenswaren, of juist voor een iets ingetogener pakket met een wat kleiner cadeau artikel. Het gaat erom dat jouw kerstpakket persoonlijk is en past bij de ontvanger.

 

Een origineel kerstpakket bestellen

Wil je graag originele kerstpakketten bestellen voor jouw werknemers en relaties? Dan ben je bij Totaal Geschenk aan het juiste adres. Het is eenvoudig om een offerteaanvraag te doen via onze website. Normaliter krijg je binnen een dag een offerte op maat. Het is ook mogelijk om het pakket eerst te komen bekijken in onze showroom. Hier kun je de producten bekijken, voelen en proeven. Hierdoor weet je zeker dat de producten van goede kwaliteit zijn en er tevens mooi uit zien.

 

Zelf een origineel kerstpakket samenstellen

Een origineel kerstpakket toont aan dat je tijd en aandacht hebt besteed aan het samenstellen van het pakket. Dit laat zien dat je waardering hebt voor jouw werknemers en dat je hen persoonlijk en attent wilt benaderen. Het is daarom extra leuk om zelf een origineel kerstpakket samen te stellen. Bij ons staat service en persoonlijk advies hoog in het vaandel. We helpen je graag bij het samenstellen van een origineel kerstpakket en denken met je mee over de mogelijkheden. We kunnen online advies geven, maar het is ook mogelijk om langs te komen in onze showroom. Hier staan onze ervaren medewerkers klaar om je van persoonlijk advies te voorzien. Samen selecteren we de producten die perfect aansluiten bij jouw wensen, om zo tot een perfect origineel kerstpakket te komen.

 

Originele kerstpakken: een feestelijke verassing voor je zakenrelaties

Een origineel kerstpakket bevat vaak verrassende en unieke producten die niet in ieder ander kerstpakket te vinden zijn. Hierdoor kun je niet alleen indruk maken op de werknemers, maar ook zeker op zakenrelaties. Door een origineel kerstpakket aan zakenrelaties te geven, laat je zien dat je de samenwerking waardeert en dat je blij bent met het vertrouwen tijdens het afgelopen jaar. Het geeft daarnaast ook nog eens een blijvende herinnering aan jouw bedrijf.