30 - 40 euro

30 - 40 euro

Kerstpakketten tussen de 30 en 40 euro

Op zoek naar kerstpakketten die een balans bieden tussen kwaliteit en betaalbaarheid? Bij Totaal Geschenk vind je een diverse selectie kerstpakketten tussen de 30 en 40 euro. Deze pakketten zijn ideaal voor bedrijven die hun waardering willen tonen met een goed samengesteld cadeau zonder dat hier een heel groot budget tegenover staat. Ontdek onze veelzijdige opties of stel zelf een pakket samen dat perfect aansluit bij jouw wensen!

Gepersonaliseerde Kerstpakketten

Wil je jouw kerstpakketten een persoonlijke touch geven? Bij Totaal Geschenk kun je eenvoudig kerstpakketten op maat samenstellen, ook bij pakketten tussen de 30 en 40 euro. Kies de producten die het beste passen bij jouw bedrijf, en laat eventueel je bedrijfslogo op een artikel bedrukken voor een unieke uitstraling. Ons professionele team staat klaar om je te helpen bij het creëren van het perfecte pakket.

Wat zit er in een kerstpakket tussen de 30 en 40 euro?

Bij kerstpakketten tussen de 30 en 40 euro zit altijd een cadeauartikel gecombineerd met lekkere etenswaren. Wij hebben vele verschillende pakketten in deze prijsklasse beschikbaar. Denk aan een Italiaans pakket, met een luxe olijfoliefles, of een pakket met een plaid en een mok, voor een heerlijke avondje op de bank. Vind je de cadeauartikelen wel leuk, maar mis je net een beetje vulling aan het pakket? Dan zijn de pakketten tussen de 40 en 50 euro wellicht een betere optie. Ben je echter op zoek naar een duurder geschenk, zoals een trolley, dan zijn de pakketten van 60 tot 80 euro geschikter.