Outdoor

Outdoor

Relatiegeschenken voor Outdoor

Wij hebben een grote collectie aan outdoor relatiegeschenken. Van mooie picknickkleden tot muggenlampen en van thermosbekers tot solar verlichting. Hierdoor zit er voor iedereen wat tussen. 

Mepal Lunch Pot

€ 19.90

Koelelement

€ 1.90

Duurzame koffiebeker voor onderweg

Geef een duurzaam kerstgeschenk met een herbruikbare circulaire drinkbeker van gerecycled materiaal. Deze duurzame thee- of koffiebeker zijn ideaal voor onderweg. Door het innovatieve design is de Circular Cup met één hand en één klik te openen en te sluiten. Het is de perfecte coffee to go beker voor koffie en thee. Verkrijgbaar in twee maten en verschillende kleuren. Deze duurzame koffiebeker is gemaakt van gebruikte papieren wegwerpkoffiebekers en na gebruik 100% recyclebaar.

Thermosbekers met logo 

Ook onderweg genieten van je favoriete koffie of thee? Gebruik een thermosbeker of thermofles om je warme dranken langer warm te houden.  Een thermosbeker, travel mug, reisbeker of to go beker is bedoeld om verspilling van wegwerp bekers tegen te gaan. Dus duurzaam op pad met een lekvrije thermosbeker. De thermosbekers zijn te bedrukken met uw logo.

Lunchbox voor onderweg

Hippe lunchbox voor onderweg. De lunchbox bestaat uit twee compartimenten. Het bovenste compartiment met transparante deksel biedt ruimte voor het bijgeleverde besteksetje. Het hoofdcompartiment is opgedeeld in twee ruime vakken. Het meegeleverde besteksetje bestaat uit een mes en lepel in één en een vork. De lunchbox is te bedrukken met uw logo.