Zelf kerstpakket samenstellen

Zelf kerstpakket samenstellen

Zelf een kerstpakket samenstellen

Zelf een kerstpakket samenstellen is natuurlijk het allerleukste wat er is. Op die manier kunt u het kerstpakket helemaal afstemmen op uw medewerkers. Juist om deze reden vinden wij van Totaal Geschenk het belangrijk dat u het kerstpakket helemaal zelf kunt samenstellen. Alle producten die u bij ons op de website tegenkomt kunt u mixen & matchen. Hierbij kunt u kiezen tussen alle cadeau artikelen, maar ook de food artikelen zijn helemaal zelf samen te stellen. Kies, kijk & combineer! Voor wie u het kerstpakket ook samenstelt, u kunt het pakket volledig op uw eigen wensen samenstellen. Heeft u een beetje hulp nodig om uw eigen kerstpakket samen te stellen? Geen probleem! Wij staan voor u klaar om al u vragen te beantwoorden. Bel ons op het telefoonnummer 0521-792007 of mail ons op info@totaalgeschenk.nl

Uw eigen kerstpakket samenstellen in onze showroom

Bij Totaal Geschenk vindt u een prachtige collectie aan food- en non-foodproducten. Wij selecteren elk jaar de mooiste, leukste en lekkerste artikelen en gebruiken deze bij het samenstellen van onze kerstpakketten. Deze trendy collectie food- en cadeau artikelen is te bekijken in onze showroom. Hier kunt u zelf een kerstpakket samenstellen op basis van uw wensen. Tijdens het bezoek aan de showroom gaat u het kerstpakket samenstellen met een van onze kerstspecialisten. Wij nemen dan uitgebreid de tijd om u met alles te helpen. Doordat de afspraak 1 op 1 is, kunnen wij specifiek ingaan op uw wensen om zo het pakket precies af te stemmen op uw medewerkers. Wij bieden daarnaast de mogelijkheid om kosteloos een kerstkaartje met een eigen boodschap aan het kerstpakket toe te voegen. Hierdoor kunt u alle medewerkers bedanken voor hun inzet van het afgelopen jaar.

Maak een afspraak om uw eigen kerstpakket samen te stellen

Het is mogelijk om bij Totaal Geschenk aan afspraak te maken in de showroom. Hier kunt u samen met onze kerstspecialist zelf een kerstpakket samenstellen. Hierdoor kunt u het kerstpakket volledig op uw medewerkers afstemmen. Tijdens het bezoek aan de showroom worden de wensen over de inhoud van het kerstpakket besproken. Door gebruik te maken van een handscanner kunt u zelf de barcode van al onze producten scannen. Hierdoor kunt u gelijk de prijzen van de artikelen bekijken. Een eenvoudige en transparante manier om direct een inschatting te maken wat wij voor uw budget kunnen samenstellen. Tijdens de afspraak worden gelijk de betaal- en leveringsmogelijkheden doorgenomen. Daarnaast wordt er meteen een offerte op maat gemaakt. Hierdoor kunnen wij tijdens de afspraak al rekening houden met eventuele kortingen, op basis van de aantal kerstpakketten die u nodig bent. Mocht u akkoord gaan met de offerte dan ontvangt u een orderbevestiging waarin alle afspraken overzichtelijk worden weergegeven. Tenslotte bezorgen wij de kerstpakketten op de door u gewenste locatie.

Maak dus snel een afspraak en stel uw eigen kerstpakket samen!