Rituals kerstpakket

Rituals kerstpakket

Rituals Kerstpakketten

Het is bij Totaal Geschenk mogelijk om zelf een Rituals kerstpakket samen te stellen. Zo'n pakket bestaat uit een Rituals giftset, aangevuld met een prachtig cadeau artikel. Vaak wordt er gekozen voor een luxe badjas, een fleeceplaid, warme sokken van SOXS of een heerlijke zachte hammam doek. Je kunt zelf bepalen welke Rituals geurlijn je in het kerstpakket wilt hebben. Wanneer je een keuze hebt gemaakt, maken wij er een mooi pakket op maat van. 

Verwen je medewerkers met een Rituals kerstpakket in 2024

Het einde van het jaar nadert en dat betekent dat het tijd is om te bedenken hoe je jouw medewerkers gaat bedanken voor hun inzet van het afgelopen jaar. Ben je op zoek naar een cadeau dat jouw waardering toont en ook nog eens zorgt voor ontspanning? Dan zijn de Rituals kerstpakketten een uitstekende keuze.

Rituals is een Nederlands merk dat bekent staat om zijn hoogwaardige lichaams- en gezichtverzorgingsproducten, huisparfums en interieuraccessoires. Het merk straalt pure luxe uit en is daarom uitermate geschikt als luxe cadeau voor jouw medewerkers.

 

Wat zit er in een Rituals kerstpakket

Een Rituals kerstpakket bevat natuurlijk een Rituals giftset. Een giftset bevat een combinatie van verschillende producten, zoals een shower foam, bodylotion, geurstokjes en sfeervolle geurkaarsen in een mooi glas. Maar ook mannelijke verzorgingsproducten, autoparfums of een eau de parfume behoren tot de opties die in een giftset kunnen zitten. De Rituals giftsets zijn beschikbaar in small, medium en large. De inhoud van de giftset is afhankelijk van deze maat en de geurlijn die wordt gekozen.

Naast de Rituals giftset is het mogelijk om andere artikelen aan het kerstpakket toe te voegen. Vaak wordt ervoor gekozen om een combinatie te maken met andere cadeau artikelen die rust uitstralen. Denk hierbij aan een mooie luxe badjas, een fleeceplaid of heerlijke warme SOXS. Maar ook een combinatie met andere producten behoort tot de mogelijkheid.

 

Waarom kiezen voor een Rituals kerstpakket

Als je jouw medewerkers wilt verrassen met een luxe cadeau, dan is een Rituals kerstpakket een fantastische optie. De pakketten staan bekend om hun hoogwaardige kwaliteit en hun heerlijke geuren en texturen. Bovendien is het mogelijk om de pakketten helemaal naar wens samen te stellen. De producten die je naast de Rituals giftset toevoegt aan het pakket, zijn naar eigen smaak te kiezen. Hierdoor kun je ervoor zorgen dat het Rituals kerstpakket perfect aansluit bij de interesses en voorkeuren van jouw medewerkers.

 

Rituals kerstpakketten voor mannen en vrouwen

Er werd  bij een Rituals kerstpakket al snel aan vrouwen gedacht. Dit is echter allang niet meer het geval. Het taboe op wellness voor mannen is geweest. Tegenwoordig vindt een man een heerlijk ontspannen moment namelijk net zo belangrijk als een vrouw. Juist om deze reden heeft Rituals een heerlijke geurlijn speciaal voor mannen ontwikkeld; Rituals Homme. Deze geurlijn bevat een toevoeging van cederhout, dit resulteert in een verfrissend aroma dat de geest scherp houdt.

Bij de vrouwen zijn over het algemeen de geuren Ayurveda en Sakura erg populair. Daarnaast zijn er tegenwoordig ook unisex geuren van Rituals. Dit zijn geuren die niet speciaal zijn ontwikkeld voor de man of de vrouw, maar een combinatie opzoekt waardoor iedereen de geur lekker vindt.

 

Een Rituals kerstpakket bestellen

Het is bij ons eenvoudig om een Rituals kerstpakket te bestellen. Wij hebben verschillende kant-en-klare pakketten waar uit gekozen kunnen worden. Deze pakketten zijn terug te vinden in onze wellness categorie. Hier staan verschillende merken wellness producten, zoals JANZEN en KUMAI. De pakketten van Janzen kunnen vervangen worden door Rituals.

Het is natuurlijk ook mogelijk om je eigen Rituals kerstpakket samen te stellen. Hierdoor kun je de pakketten volledig afstemmen op jouw werknemers. Het samenstellen van je eigen pakket kan online, maar je bent ook van harte welkom in onze showroom. Hier kun je de verschillende Rituals giftsets bekijken en je laten adviseren door onze ervaren medewerkers. Wij denken graag met je mee en zorgen ervoor dat we gezamenlijk het perfecte Rituals kerstpakket samenstellen voor jou collega’s.

 

Het Rituals kerstpakket: een luxe geschenk voor iedere relatie

Een Rituals kerstpakket is niet alleen een prachtig geschenk voor jouw medewerkers, maar ook voor jouw zakenrelaties. Het merk Rituals is namelijk meer dan alleen een luxe verzorgingslijn. Het is een ervaring die de zintuigen prikkelt en rust brengt in ons drukke bestaan. En wie gunt dat zijn zakenrelaties niet?

Met een Rituals kerstpakket voor jouw zakenrelaties laat je zien dat je oog hebt voor detail en kwaliteit. Je laat zien dat je hen waardeert en dat je bereidt bent om net dat extra stapje te zetten om hen te bedanken voor de samenwerking van het afgelopen jaar. Bovendien is een Rituals kerstpakket een geschenk dat niet snel vergeten zal worden en een blijvende indruk achterlaat bij jouw zakenrelaties.

Rituals is daarnaast is ook nog eens een duurzaam cadeau. Rituals streeft naar duurzaamheid in hun producten en verpakkingen, wat past bij de groeiende bewustwording van duurzaamheid bij bedrijven. Je kunt jouw zakenrelaties dus niet alleen verwennen met een luxueus geschenk, maar je laat ook zien dat jouw bedrijf oog heeft voor kwaliteit en duurzaamheid.