Hip kerstpakket

Hip kerstpakket

Hippe kerstpakketten

Ben je op zoek naar trendy kerstpakketten met veel aandacht voor uitstraling? Dan is een hip kerstpakket precies waar je naar op zoek bent. Hippe kerstpakketten bieden een goeie mix tussen trendy cadeau artikelen en lekkere etenswaren. Hierbij wordt er specifiek gelet op de kleuren van de verpakkingen. Deze dienen goed op elkaar aan te sluiten.

De meest hippe en trendy kerstpakketten in 2024

De feestdagen komen er weer aan en dat betekent dat het weer tijd is om na te denken over het kerstpakket voor jouw medewerkers. Het uitkiezen van een kerstpakket is altijd een lastige klus. Je wilt dat iedereen zich gewaardeerd voelt, je wilt een uniek cadeau geven en tegelijkertijd heb je ook een budget waar je binnen moet blijven. Daarnaast is het ook nog eens zo dat er in 2024 weer nieuwe trends op het gebied van kerstpakketten zijn. Deze wil je wellicht ook niet zomaar voorbij laten gaan, je wilt immers wel laten zien dat jouw bedrijf mee gaat met de tijd. In dit geval zijn de hippe kerstpakketten de oplossing. Bij Totaal Geschenk zijn we voortdurend op zoek naar de nieuwste trends en gebruiken de producten die passen bij deze trends in de hippe kerstpakketten.

 

Waarom kiezen voor een hip kerstpakket

Het kerstpakket is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. Met het kerstpakket bedank je jouw medewerkers voor hun inzet van het afgelopen jaar. Maar de keuze voor het kerstpakket is ieder jaar weer een uitdaging. Dus waarom zou je kiezen voor een hip kerstpakket? Hiervoor zijn verschillende redenen. Ten eerste laat een hip kerstpakket zien dat je als bedrijf mee gaat met de tijd. Neem als voorbeeld de trend duurzaamheid. Bij steeds meer bedrijven speelt duurzaamheid een grote rol. De hippe kerstpakket spelen hier goed op in. Ten tweede zijn deze pakketten vaak uniek en onderscheiden van andere kerstpakketten. Een hip kerstpakket valt op en wordt gewaardeerd door de ontvanger.

 

Hippe kerstpakketten: Duurzaamheid staat centraal

Duurzaamheid is ook bij kerstpakketten steeds belangrijker. Dit is ook terug te zien in de hippe kerstpakketten. Steeds meer producten die in de hippe kerstpakketten zitten, zijn gemaakt van gerecycled, duurzaam of biologisch materiaal. Zo zijn er tassen en pannen gemaakt van gerecyclede PET flessen en kaarsen gemaakt van sojabonen. Maar ook in de verpakkingen wordt er steeds meer gekeken naar herbruikbare of gerecyclede mogelijkheden.

 

Wat zit er in een hip kerstpakket

“Zoveel mensen, zoveel wensen” is een uitspraak die wij geregeld horen bij het uitzoeken van een kerstpakket. Daarom hebben wij een uitgebreide selectie aan verschillende hippe kerstpakketten, zodat er voor iedereen wat te vinden is. De inhoud van een hip kerstpakket verschilt enorm per pakket. Duurzame hippe kerstpakketten bevatten bijvoorbeeld een circulaire beker, een gerecyclede tas of een gerecycled plaid. Maar er zijn ook andere thema’s, zoals spelletjes. Deze bevatten bijvoorbeeld een puzzel, een bingospel of een bakje met vragenkaarten. Uiteraard worden de pakketten aangevuld met de kwalitatief beste en lekkerste etenswaren. Hierbij wordt er specifiek gelet op de kleuren van de verpakkingen. Deze dienen namelijk perfect op elkaar aan te sluiten.

 

Je eigen hippe kerstpakket samenstellen

Wij hebben een uitgebreid assortiment aan hippe kerstpakketten. Maar het kan natuurlijk voorkomen dat het perfecte pakket er nog niet tussen zit. Het is daarom ook mogelijk om je eigen hippe kerstpakket bij ons samen te stellen. Dit kan best lastig zijn, maar wij denken graag met je mee. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het samenstellen van de meest trendy en originele kerstpakketten. Samen met jou gaan we op zoek naar de perfecte producten die passen bij jouw bedrijf en de ontvangers van het kerstpakket.

 

Een hip kerstpakket bestellen

Wil je graag een hip kerstpakket bestellen bij ons? Dan kun je gemakkelijk een offerte aanvraag doen via de website. We controleren dan of alle producten nog voorradig zijn en sturen gelijk een offerte op maat mee. Het is ook mogelijk om langs te komen bij ons in de showroom. Hier kun je terecht om je eigen hippe kerstpakket samen te stellen. Wij kunnen dan ook direct de offerte doornemen en eventueel zelfs een afleverdatum afspreken. Wij zorgen er dan voor dat het kerstpakket op tijd geleverd wordt, zodat jij het op tijd kan uitdelen aan jouw werknemers of relaties.