JANZEN Giftset

JANZEN Giftset

JANZEN Giftset: leuk om te geven én te krijgen

Ben je op zoek naar een wellness geschenkset voor de feestdagen? De cadeaupakketten van JANZEN zijn veelzijdig, luxe en vallen zeker in de smaak bij jouw medewerkers of zakelijke relaties.

De Giftsets van JANZEN zijn beschikbaar in verschillende formaten én in verschillende geuren en samenstellingen. In de cadeaupakketten brengen we favoriete producten samen. Producten die in combinatie met elkaar gebruikt kunnen worden, maar ook apart van elkaar en één voor één. De producten zorgen voor rust en ontspanning. 

De cadeaupakketten zijn beschikbaar in vier verschillende uitvoeringen: de Relaxing Moments, Happy Moments, Pure Moments en Special Moments. De cadeaupakketten zijn beschikbaar in een S, M of L uitvoering, waardoor je zelf kiest hoe groot het pakket is dat je wilt geven. En doordat iedere giftset beschikbaar is in verschillende geuren, maak je zelf de keuze welke het beste past bij degene voor wie het cadeaupakket bedoeld is.

Een luxe cadeaupakket van JANZEN is een perfect cadeau voor de feestdagen of als onderdeel in een kerstpakket. Naast de fijne producten, is het een feestje om te krijgen. De cadeaupakketten zijn verpakt in luxe geschenkdozen. 


Verras jouw medewerkers met een JANZEN kerstpakket!

Het einde van het jaar nadert en dat betekent dat het tijd is om te bedenken hoe je jouw medewerkers gaat bedanken voor hun inzet van het afgelopen jaar. Ben je op zoek naar een cadeau dat jouw waardering toont en ook nog eens zorgt voor ontspanning? Dan zijn de JANZEN kerstpakketten een uitstekende keuze. JANZEN is een Nederlands merk dat bekent staat om zijn hoogwaardige lichaams- en gezichtverzorgingsproducten, huisparfums en interieuraccessoires. Het merk straalt pure luxe uit en is daarom uitermate geschikt als luxe cadeau voor jouw medewerkers of zakelijke relaties.

Wat zit er in een JANZEN kerstpakket

Een JANZEN kerstpakket bevat natuurlijk een JANZEN Giftbox aangevuld met andere cadeau artikelen en smaakvolle food producten. De giftbox bevat een combinatie van verschillende producten, zoals een shower foam, bodylotion, handwash en handcreme. De JANZEN giftsets zijn beschikbaar in small, medium en large. De inhoud van de giftset is afhankelijk van de maat en de geurlijn die wordt gekozen.

Naast de JANZEN giftbox is het mogelijk om andere artikelen aan het kerstpakket toe te voegen. Vaak wordt ervoor gekozen om een combinatie te maken met andere cadeau artikelen die rust uitstralen. Denk hierbij aan een mooie luxe badjas, een fleeceplaid of heerlijke warme SOXS. Maar ook een combinatie met smaakvolle foodproducten zoals chocolade, thee, koekjes of een lekkere fles wijn is altijd goed voor een luxe kerstpakket.

Dus stel je eigen JANZEN kerstpakket samen; kies de producten die je graag in het kerstpakket zou willen en wij maken er een prachtig ingepakt kerstpakket van.