Weekendtassen

Weekendtassen

Weekendtas als relatiegeschenk

Bent u op zoek naar een leuk geschenk voor uw relaties of collega's? Geef dan een mooie weekendtas bedrukt met uw logo of een pakkende tekst. De weekendtassen zijn van hoge kwaliteit en komen daarom altijd van pas en blijven ook bij langdurig en intensief gebruik goed. De weekendtas is perfect te gebruiken om mee te nemen tijdens het sporten en wordt daarom ook wel vaak een sporttas genoemd. Wilt u een samenwerking met een klant of collega benadrukken en weet u dat hij of zij graag sport, dan is een luxe weekendtas een perfect relatiegeschenk.

Sporttas bedrukken met logo

Om de sporttas echt persoonlijk te maken, is het mogelijk om uw logo of een tekst op de sporttas te laten bedrukken. Wij kunnen de sporttassen voorzien van een volledig gepersonaliseerde verpakking op maat, zodat u echt een uniek relatiegeschenk kunt versturen. De sporttassen zijn beschikbaar in verschillende formaten en kleuren. Onze ruime assortiment sporttassen zijn allemaal te bedrukken. Bent u benieuwd hoe de sporttas met logo eruit komt te zien? We sturen u graag een digitaal voorbeeld van het ontwerp toe, zodat u daar eerst akkoord op kunt geven.

Sporttas voor werknemers

Heeft u bedrijfsmatig iets te vieren en wilt u daarnaast uw collega's of relaties extra motiveren om lekker te gaan bewegen? Geef dan een mooie sporttas bedrukt met uw logo of een pakkende tekst. Ook rond de feestdagen kunt u denken aan een goed gevulde sporttas als kerstpakket. Wij vullen de tas met luxe food producten en lekkere drankjes en op deze manier geeft u een uniek kerstpakket of personeelscadeau.