Kerstpakketten

Kerstpakketten

Kerstpakketten 2024

Van harte welkom bij de kerstpakketten van Totaal Geschenk. Ook in 2024 hebben wij met liefde en aandacht een uitgebreid assortiment aan kerstpakketten voor je samengesteld. Het is daarnaast ook mogelijk om je eigen kerstpakket samen te stellen. Onze kerstpakketten showroom is vanaf 1 augustus op afspraak te bezoeken.

Etagére - Noël

€ 43.00

Trolley - Elements

€ 79.00

Opbergbox - Noël

€ 65.00

Trolley - Dutch

€ 86.00

Trolley - En Route

€ 79.00

Proef de Bieren

€ 19.90

Cosy Winter - SOXS

€ 57.00

Een kerstpakket bestellen

Het eind van het jaar nadert alweer snel. Dit betekent dat het dus alweer tijd is om na te denken over het kerstpakket voor jouw medewerkers. Een kerstpakket is een geweldige manier om medewerkers te bedanken voor hun inzet en loyaliteit gedurende het jaar. Wij bieden een breed scala aan kerstpakketten, van vooraf samengestelde pakketten tot aan de mogelijkheid om het kerstpakket zelf samen te stellen. Dit geef jou de flexibiliteit en vrijheid om het perfecte kerstpakket te creëren dat past bij de wensen en behoeften van jouw medewerkers. Twijfel dus niet en bestel vandaag nog je kerstpakket bij Totaal Geschenk.

De nieuwste trends voor kerstpakketten in 2024

Voor de meeste bedrijven is het ieder jaar weer een uitdaging om een geschikt kerstpakket te vinden. Als bedrijf wil je namelijk al je medewerkers tevreden hebben en tegelijkertijd ook een kerstpakket hebben dat laat zien dat je mee gaat met je tijd. Gelukkig hebben wij als Totaal Geschenk hier al veel tijd en aandacht aan besteed. Wij zijn namelijk constant op zoek naar de nieuwste trends binnen de kerstpakketten.

In 2024 zijn er een paar thema’s en onderwerpen die extra belangrijk zijn, duurzaamheid is er daar een van. Duurzaamheid speelt in steeds meer bedrijven een steeds grotere rol. Ook in de kerstpakketten zien we dit terug. Veel bedrijven willen hun kernwaarden terug zien in hun kerstpakket. Wij hebben daarom ook een speciale categorie met duurzame kerstpakketten gemaakt.

Een ander belangrijk aspect waar wie ieder jaar naar kijken zijn de kleuren van de verpakkingen. Dit jaar is zwart met goud een veel voorkomende combinatie. Deze kleuren geven een hele chique en luxe uitstraling aan de pakketten. Deze kleuren zien we dus ook veel terug in onze luxe kerstpakketten.

Leuke kerstpakketten

Elk mens is anders en daarom is het des te lastiger om een kerstpakket te vinden dat iedereen leuk vindt. Wij hebben daarom ook bij al onze kerstpakketten rekening proberen te houden om een goede combinatie te maken tussen een mooi cadeau artikel en lekkere etenswaren. Denk bijvoorbeeld aan een mooie tas met daarin alles voor een lekkere borrelavond, of een vuurschaal met daarbij alles om een gezellig avondje te barbecueën. Hierdoor is het kerstpakket niet alleen praktisch, maar ook nog is leuk om te krijgen.

Kerstpakketten ideeën

Weet je nog niet helemaal wat voor kerstpakket je dit jaar aan jouw medewerkers moet geven? Dat is geen probleem! Op onze website hebben we een uitgebreide collectie vooraf samengestelde kerstpakketten staan. Hier zijn ontzettend veel ideeën uit te halen. Uiteraard staan wij ook klaar om je te adviseren en te helpen met je keuze. Dit kan telefonisch, via de email of online via beeldbellen, maar het is ook mogelijk om een bezoek te brengen aan onze showroom. Hier wordt een verscheidenheid aan inspirerende kerstpakketten aangeboden, van luxe kerstpakketten tot budgetvriendelijke opties.

Wat zit er in een kerstpakket

Een veelgestelde vraag is wat er eigenlijk in een kerstpakket zit. Bij ons kun je rekenen op een gevarieerde inhoud. Zo zitten er in bijna elk pakket lekkere etenswaren, zoals chips, toastjes en chocolade. Daarnaast zit er vaak een mooi cadeau artikel in het pakket, zoals een trolley, vuurschaal, kookboek of een wellness giftset. Uiteindelijk is de inhoud van een kerstpakket afhankelijk van de wensen en behoeften die jij als afnemer hebt. Jij kan zelf per artikel beslissen of je die in het kerstpakket wilt hebben of niet. Kortom, een kerstpakket heeft een gevarieerde inhoud, die volledig is af te stemmen op jouw medewerkers, zodat het kerstpakket voor iedereen leuk is om te ontvangen.

Een kerstpakket voor elk budget

Bij Totaal Geschenk bieden we de mogelijkheid om een kerstpakket te bestellen met elk budget. Wij begrijpen dat niet iedereen hetzelfde budget beschikbaar heeft voor een kerstpakket en daarom hebben wij ons assortiment hierop aangepast. Wij hebben bij elke categorie een aantal budgetvriendelijke opties, maar we hebben ook een categorie met alleen maar luxe kerstpakketten. Hierdoor is er voor elk budget een kerstpakket te vinden.

Een kerstpakket kopen

Een kerstpakket kopen kan een behoorlijke opgave zijn, vooral als je nog niet precies weet wat je wilt. Bij ons nemen wij deze zorg graag bij je weg. Door ons brede assortiment, onze persoonlijke service en jarenlange ervaring weten wij precies hoe wij je het beste van dienst kunnen zijn. Daarnaast denken we graag met je mee voor verschillende leveringsmogelijkheden, zoals levering op meerdere bedrijfslocaties of zelfs bij de medewerkers thuis. Door onze persoonlijke aanpak wordt het kopen van het kerstpakket een fluitje van een cent.

Zelf een kerstpakket samenstellen

Bij Totaal Geschenk hebben we service hoog in het vaandel staan. Wij denken altijd graag met de mee om het perfecte kerstpakket te vinden voor jouw medewerkers. Daarom is het bij ons mogelijk om te kiezen uit vooraf samengestelde pakketten of om een pakket zelf samen te stellen. Het voordeel van een vooraf samengestelde pakket is dat het snel en gemakkelijk te bestellen is en je ervan verzekerd bent dat het een compleet kerstpakket is. Het voordeel van zelf samenstellen is dat je volledige vrijheid hebt om het perfecte kerstpakket te creëren dat past bij de wensen en behoeften voor jouw medewerkers.

Wij bieden ook de mogelijkheid om te helpen bij het zelf samenstellen van een kerstpakket. Dit kan online of je kunt naar onze showroom komen. Hier staan onze ervaren medewerkers klaar om je te adviseren over de verschillende mogelijkheden. Hier kun je rustig alle producten bekijken en het pakket volledig samenstellen op jouw budget en wensen.

Een kerstpakket als relatiegeschenk

Een kerstpakket is niet alleen leuk om aan medewerkers te geven, maar ook aan relaties en klanten. Een kerstpakket kan dienen als bedankje voor de goede samenwerking of als blijk van waardering voor hun vertrouwen in jouw bedrijf.

Wij bieden verschillende kerstpakketten aan die geschikt zijn als relatiegeschenk. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een pakket met lekkere chocolade, een fles wijn en een mooie kaars. Of wat dacht je van een pakket met verschillende soorten thee en een mooie theepot?