Wellness kerstpakket

Wellness kerstpakket

Wellness kerstpakketten: het perfecte cadeau voor ontspanning en rust

Het is alweer bijna kerst en dat betekent dat het tijd is om na te denken over de kerstpakketten voor jouw medewerkers. Voor de meeste bedrijven is het ieder jaar weer een uitdaging om een mooi en origineel pakket te kiezen waar iedereen blij mee is. Wij bieden de perfecte oplossing: wellness kerstpakketten. Met een wellness kerstpakket geef je je medewerkers het perfecte cadeau om even tot rust te komen na een druk jaar en te genieten van relaxte feestdagen.

Wat zit er in een wellness kerstpakket?

Onze wellness kerstpakketten bevatten een selectie van hoogwaardige producten die gericht zijn op ontspanning en genot. We gebruiken hierbij alleen producten van de beste merken, zoals Rituals en Janzen. Hierbij is het mogelijk om voor een giftset te kiezen, maar er kunnen ook losse artikelen aan het pakket worden toegevoegd.

Een populair item in een wellness kerstpakket is bijvoorbeeld een geurkaars. Geurkaarsen hebben een rustgevend effect en zorgen voor een aangename sfeer in huis. Er zijn verschillende geuren beschikbaar, zoals lavendel en vanille.

Een ander populair artikel zijn de bad- en doucheproducten. Hierbij kun je denken aan douchegel, bodylotion of shower foam. Deze producten zorgen ervoor dat je medewerkers zich optimaal kunnen ontspannen en zich weer helemaal kunnen opladen voor het aankomende jaar.

Naast de heerlijke ontspanningsproducten, zitten er ook vaak nog een aantal lekkere etenswaren bij. Zo kan er bijvoorbeeld een lekkere fles wijn bij zitten, een heerlijke reep chocolade of een doos met luxe bonbons.

 

Waarom kiezen voor een wellness kerstpakket

Een wellness kerstpakket is een cadeau dat echt indruk maakt. Je geeft je medewerkers niet alleen een fysiek cadeau, maar ook een moment van rust en ontspanning. Steeds meer mensen zijn bezig met hun gezondheid en welzijn en vinden het belangrijk om af en toe tot rust te komen. Met een wellness kerstpakket laat je zien dat je om je medewerkers geeft en dat je wilt bijdragen aan hun welzijn.

 

Een duurzaam wellness kerstpakket

Duurzaamheid is een belangrijk thema in onze samenleving en daarom is het goed om ook hieraan te denken bij het samenstellen van een wellness kerstpakket. Wij maken enkel gebruik van wellness merken die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben zitten. Neem als voorbeeld Janzen. Alle producten van Janzen zijn maatschappelijk verantwoord geproduceerd met natuurlijke en biologische ingrediënten. Zo worden er biologische gewassen gebruikt die duurzaam worden verbouwd zonder gebruik te maken van kunstmest of chemische bestrijdingsmiddelen. Daarnaast is Janzen parabenen vrij en wordt er een natuurlijk conserveermiddel gebruikt om de versheid, kwaliteit en veiligheid te garanderen.

Op deze manier is Janzen constant bezig om de producten te produceren met oog voor milieu, natuur en landschap. Dit geldt niet alleen voor Janzen, maar voor alle wellness merken die wij in ons assortiment hebben.

 

Een wellness kerstpakket bestellen

Een wellness kerstpakket is een cadeau dat echt indruk maakt en waar je medewerkers gegarandeerd van zullen genieten. De wellness kerstpakket zijn eenvoudig te bestellen bij ons op de website. Als je het perfecte kerstpakket gevonden hebt kun je een offerte aanvraag doen. Wij zullen dan controleren of alle artikelen nog vooradig zijn en zullen binnen een dag een offerte op maat toesturen. Je krijgt dan ook direct een voorstel voor de afleverdatum en de mogelijkheid om kosteloos een kerstkaartje toe te voegen aan de bestelling.

 

Zelf je eigen wellness kerstpakket samenstellen

Lijkt het je leuk om een wellness kerstpakket aan je medewerkers te geven, maar zit het perfecte pakket er nog niet tussen? Geen probleem! Bij ons kun je niet alleen kiezen uit vooraf samengestelde wellness kerstpakketten, maar je kunt ook zelf je eigen kerstpakket samenstellen. Het is mogelijk om dit online te doen, maar je kan ook naar onze showroom komen. In onze showroom staan onze ervaren medewerkers voor je klaar om je te voorzien van advies. Je kunt alle producten hier bekijken en in samenspraak kunnen we het perfecte wellness kerstpakket samenstellen dat precies past bij jouw wensen.