Italiaans

Italiaans

Italiaanse kerstpakketten

Genieten op zijn Italiaans met de Italiaanse kerstpakketten van Totaal Geschenk. Ervaar Italië met de lekkerste Italiaanse delicatessen en de mooiste wijnen. Bak u eigen pizza met de pizzapan of geef een echt Italiaans foodpakket.

 

Italiaans kerstpakket van Totaal Geschenk

Al jarenlang zijn de Italiaanse kerstpakketten populair. Dit is natuurlijk niet zonder reden. De Italiaanse keuken wordt wereldwijd gewaardeerd en dat is in Nederland niet anders. Pasta en pizza’s zijn niet uit onze samenleving weg te denken. De Italiaanse kerstpakketten richten zich dus ook specifiek op deze heerlijke Italiaanse gerechten. Ook de lekkernijen zoals olijven, kruiden en ciabatta brood komen terug in de Italiaanse kerstpakketten.

 

Onze favoriete Italiaanse kerstpakketten van 2021

Ook in 2021 hebben wij ons best gedaan om de leukste en lekkerste Italiaanse kerstpakketten voor u samen te stellen. Drie van onze favoriete Italiaanse kerstpakketten van 2021 zijn:

Al jaren is de pizzapan een van onze favoriete Italiaanse kerstpakketten. De pizzapan kan door de handgemaakte Terracotta dome een hoge temperatuur bereiken waardoor het mogelijk is om heerlijk krokante mini pizza’s te bakken. Ideaal om gezellig met vrienden, familie en de kinderen zelf pizza’s te maken. Naast de pizzapan wordt er een heerlijk Italiaans foodpakket bijgeleverd. Deze bestaat onder andere uit een mix voor pizzabodems en pizzasaus, zodat u direct aan tafel kan.

Limoncello is een heerlijk Italiaans drankje dat gemaakt wordt van citroen. Het heeft een alcoholpercentage van 30% en is geel van kleur. Dit Italiaanse kerstpakket bestaat onder andere uit ijsblokjes in de vorm van citroenen, een set van 2 tumbler glazen en Limoncello frozen cocktails. De frozen cocktails hebben een alcoholpercentage van 5% en zijn ideaal als een Italiaans dessert.

Nieuw dit jaar is de Big Pizza Cutter. Ideaal om je pizza in een handomdraai te snijden. De pizza snijder heeft een prettige handgreep en een directe krachtoverbrenging, waardoor het snijden van de pizza nog nooit zo makkelijk is geweest. De pizza plank is rond en heeft een afmeting van 40x30cm. Uiteraard wordt bij dit Italiaanse kerstpakket alle benodigdheden geleverd om direct je eigen pizza te maken.