Tassen

Tassen
Shopper Vilt

€ 17.90

Koelbox 10L Zwart

€ 19.90

Koelbox 24L Zwart

€ 26.90

Koelbox 10L Grijs

€ 19.90

Koelbox 24L Grijs

€ 26.90

Koelelement

€ 1.90

Bedrukte tassen als relatiegeschenk: stijl en functionaliteit in één.

Bij Totaal Geschenk geloven we dat een geschenk niet alleen een waarde moet toevoegen aan de ontvanger, maar ook de boodschap van jouw bedrijf moet overbrengen. Onze bedrukte tassen bieden de perfecte balans tussen stijl en functionaliteit, waardoor ze een ideaal relatiegeschenk zijn dat keer op keer gebruikt zal worden.

Verschillende materialen van onze tassen

Bij Totaal Geschenk staat kwaliteit en diversiteit hoog in het vaandel. Daarom hebben wij tassen van verschillende materialen, waarbij elk materiaal zijn eigen unieke kenmerken en voordelen heeft. Hierdoor kunnen wij een breed scala keuzes aanbieden, die passen bij jouw wensen en behoeften. In onderstaande koppen zullen we de verschillende materialen toelichten.

RPET tassen: duurzaamheid in stijl

RPET, oftewel gerecyclede PET-flessen zijn een enorme trend in de laatste jaren. De tassen gemaakt van RPET zijn niet alleen stijlvol en functioneel, maar ook milieubewust. Door gerecyclede materialen te gebruiken verminderen we de impact op het milieu en dragen we bij aan een duurzamere toekomst. Kies voor RPET-tassen als je wilt laten zien dat jouw bedrijf milieubewust bezig is, maar tegelijkertijd wel een stijlvol cadeau wilt geven.

Dull PU tassen: een mix van elegantie en duurzaamheid

Dull PU staat voor mat polyurethaan en is een vorm van kunstleer. De tassen stralen een ingetogen luxe uit en zijn ideaal voor zakelijke bijeenkomsten en formele gelegenheden. Dull Pu biedt een prachtige textuur en uitstraling, terwijl het tegelijkertijd bestand is tegen dagelijks gebruik. Kies voor Dull PU-tassen als je op zoek bent naar een tijdloze en toch robuuste optie.

Tarpaulin tassen: echte robuustheid

Voor degenen die op zoek zijn naar tassen die bestand zijn tegen uitdagende omstandigheden, is tarpaulin de perfecte keuze. Tarpaulin is een waterdicht en slijtvast materiaal dat bestand is tegen ruw gebruik. Dit materiaal wordt onder andere gebruikt voor vrachtwagenzeil. Deze tassen zijn geschikt voor avonturiers, sportliefhebbers en iedereen die behoefte heeft aan een tas die bestand is tegen de elementen. Kies tarpaulin-tassen voor betrouwbare prestaties, ongeacht de omstandigheden.

Trendy tassen met een logo

Onze selectie van hoogwaardige bedrukte tassen is samengesteld om indruk te maken. Bij de tassen is gelet op stijl en functionaliteit, en hierbij bieden we de mogelijkheid om ze te personaliseren met jouw bedrijfslogo. Deze tassen dienen niet alleen als praktische accessoires, maar ze communiceren ook subtiel jouw bedrijfsidentiteit en waarden. Hierbij kun je de kernwaarden van het bedrijf ook nog eens terug laten komen in de keuze van het materiaal. Is het bedrijf erg gericht op duurzaamheid, ga dan voor een RPET tas. Is het bedrijf meer gericht op een goede en luxe uitstraling, ga dan voor een Dull PU variant.

Voeg een tas met logo toe aan het kerstpakket

Het is bij ons mogelijk om een bedrukte tas toe te voegen aan een kerstpakket. Je kunt kiezen uit de vooraf samengestelde pakketten en het cadeau artikel vervangen voor de tas met logo. Het is ook mogelijk om zelf een pakket samen te stellen rondom de tas. Stel je eens voor dat jouw gepersonaliseerde tas een selectie aan verschillende lekkere etenswaren bevat, verpakt in een kerstpakket. Dit resulteert in een geschenk dat niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook een blijk van waardering laat zien.

Tassen en kerstpakketten: het perfecte huwelijk

Wat als we je vertellen dat er een manier is om de impact van je kerstpakket te vergroten? Bij Totaal Geschenk hebben we deze mogelijkheid gecreëerd door onze bedrukte tassen en exclusieve kerstpakketten te verenigen tot één krachtig geschenk. We nemen de tas met jouw bedrijfslogo en vullen de tas met verschillende leuke cadeau artikelen en lekkere etenswaren. Jij kan zelf bepalen welke producten dit moeten zijn! Hierdoor kan je een pakket samenstellen dat perfect aansluit bij jouw medewerkers. Dit zorgt voor een kerstpakket die echte waardering uitstraalt.

Bedrukte tassen als relatiegeschenk

Bij het kiezen van relatiegeschenken is het vinden van de perfecte balans tussen stijl en functionaliteit van cruciaal belang. Onze bedrukte tassen belichamen deze harmonie perfect. Met aandacht van detail en door hoogwaardige materialen zijn deze stijlvolle en functionele tassen perfect voor dagelijks gebruik. Tegelijkertijd stralen ze een verfijnde stijl uit die past bij jouw bedrijfsimago. Daarom zijn onze bedrukt tassen ideaal als relatiegeschenk.

Een tas met logo: een persoonlijk tintje

Een van de meeste opvallende kenmerken van onze bedrukte tassen is de mogelijkheid om ze te personaliseren met het bedrijfslogo. Dit betekent dat elke keer als de tas wordt gebruikt, de bedrijfsnaam en het logo in het oog springen. Dit is niet alleen een effectieve manier om de merkbekendheid te vergroten, maar het toont ook jouw aandacht voor detail en toewijding aan kwaliteit.

Ontdek de mogelijkheden: neem contact met ons op

Of je nu op zoek bent naar tassen voor zakelijke bijeenkomsten, speciale evenementen, kerstpakket of als relatiegeschenk, wij hebben een ruime selectie om uit te kiezen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jouw volgende relatiegeschenk of kerstpakket onvergetelijk kunnen maken. Ons toegewijde team staat klaar om jouw te helpen bij het vinden van de perfecte tassen die aansluiten bij jouw visie en behoeften.