Rugtassen

Rugtassen

Luxe rugtas als relatiegeschenk

Bent u op zoek naar een leuk geschenk voor uw relaties of collega's? Geef dan een mooie rugtas bedrukt met uw logo of een pakkende tekst. De rugtassen zijn van hoge kwaliteit en komen daarom altijd van pas en blijven ook bij langdurig en intensief gebruik goed. Wilt u een samenwerking met een klant of collega benadrukken en weet u dat hij of zij graag de buitenlucht in gaat of vaak buiten de deur is, dan is een luxe rugtas een perfect relatiegeschenk.

Rugtassen bedrukken met logo

Om de rugtas echt persoonlijk te maken, is het mogelijk om uw logo of een tekst op de rugtas te laten bedrukken. Wij kunnen de rugtassen voorzien van een volledig gepersonaliseerde verpakking op maat, zodat u echt een uniek relatiegeschenk kunt versturen. De rugtassen zijn beschikbaar in verschillende formaten en kleuren. Onze ruime assortiment rugtassen zijn allemaal te bedrukken. Bent u benieuwd hoe de rugtas met logo eruit komt te zien? We sturen u graag een digitaal voorbeeld van het ontwerp toe, zodat u daar eerst akkoord op kunt geven.

Rugtas voor werknemers

Heeft u bedrijfsmatig iets te vieren? Geef een mooie rugtas bedrukt met uw logo of een pakkende tekst.  Ook rond de feestdagen kunt u denken aan een goed gevulde rugtas als kerstpakket. Wij vullen de tas met luxe food producten en lekkere drankjes en op deze manier geeft u een uniek kerstpakket of personeelscadeau.