Paraplu's

Paraplu's

Duurzame paraplu's van RPET. Deze ECO paraplu's zijn gemaakt van 100% petflessen en bamboe. Luxe relatiegeschenk voor de milieubewuste gebruiker.

 

Duurzame paraplu's bedrukken

Wij hebben veel mogelijkheden om de duurzame paraplu's te bedrukken. De paraplu’s kunnen wij op één of meerdere panelen voorzien van een logo, dit kan hetzelfde logo zijn of verschillende logo’s. De bedrukking wordt normaliter gedaan door middel van een zeefdruk of een transferdruk, waarbij zelfs een full colour digitale transfer tot de mogelijkheden behoort. Vraag naar de mogelijkheden.

Duurzame paraplu's met logo

Een paraplu zonder logo is een gemiste kans. Daarom kunnen wij alle paraplu’s bedrukken met uw eigen logo en/of tekst, wij maken graag vrijblijvend een drukproef. De uiteindelijke prijs wordt bepaald aan de hand van het aantal stuks, de bedrukking en de uitvoering. De genoemde prijzen zijn vanaf prijzen per stuk exclusief BTW. Verzendkosten zijn afhankelijk van het te leveren aantal.

 


Aanleverspecificaties:
Wij ontvangen je logo of ontwerp graag als EPS, PDF of AI bestand, in de hoogste kwaliteit, zonder compressie, gevectoriseerd en met PMS kleuren.

Digitale drukproef:
Nadat de bestelling definitief is, ontvang je per e-mail de digitale drukproef. Na akkoord op de digitale proef wordt de order in productie genomen. Na dit moment kunnen er geen wijzigingen meer doorgevoerd worden.

Levertijd:
De gemiddelde levertijd op onze producten is circa 10 werkdagen nadat de digitale proef is goedgekeurd. Voor een exacte levertijd, kunt u contact met ons opnemen.