60 - 80 euro

60 - 80 euro

Kerstpakketten tussen de 60 en 80 euro

Ben je op zoek naar kerstpakketten die luxe en exclusiviteit uitstralen? Bij Totaal Geschenk bieden we een prachtige selectie kerstpakketten tussen de 60 en 80 euro. Deze pakketten zijn perfect voor bedrijven die hun waardering willen tonen met een geschenk van hoge kwaliteit en verfijnde inhoud. Ontdek onze zorgvuldig samengestelde pakketten of stel zelf je eigen luxueuze kerstpakket samen.

Personaliseer Jouw Luxe Kerstpakket

Bij Totaal Geschenk geloven we in de kracht van maatwerk. Daarom leveren wij standaard een gratis kerstkaartje bij elk pakket. Het kaartje is te personaliseren met jullie bedrijfslogo en een eigen tekstje. Daarnaast kunnen veel van onze cadeau artikelen worden gepersonaliseerd met een logo. Bij kerstpakketten tussen de 60 en 80 euro zitten vaak luxere cadeau artikelen, zoals een tas, een trolley of een tafelhaard. Kies uit ons uitgebreide assortiment producten en voeg je bedrijfslogo toe voor een unieke en persoonlijke touch.

Ook bij pakketten tussen de 20 en 30 euro is het vaak al mogelijk om een artikel te personaliseren. Dit zullen vaak wel wat kleinere cadeaus zijn, zoals een borrelplank. Wil je liever een pakket met een wat groter cadeau artikel dat je kunt personaliseren, zoals een trolley of een tas. Dit is over het algemeen al mogelijk bij pakketten tussen de 50 en 60 euro.