80 - 100 euro

80 - 100 euro

Kerstpakketten tussen de 80 en 100 euro

Wil je jouw waardering tonen met een kerstpakket van ongekende luxe? Bij Totaal Geschenk bieden we een exclusieve selectie kerstpakketten tussen de 80 en 100 euro. Deze pakketten zijn ideaal voor bedrijven die op zoek zijn naar het ultieme geschenk om indruk te maken. Verken onze zorgvuldig samengestelde luxe pakketten of stel een uniek kerstpakket samen dat de ontvanger zal verrassen en verblijden.

Ongekende Luxe en Verfijning

Bij Totaal Geschenk gaan we voor de top als het gaat om kwaliteit. Onze kerstpakketten tussen de 80 en 100 euro zijn gevuld met de meest verfijnde en luxueuze producten. Denk aan delicatesse van de hoogste kwaliteit, exclusieve dranken, luxe verzorgingsproducten en stijlvolle accessoires. Elk pakket is zorgvuldig samengesteld om te voldoen aan de hoogste verwachtingen en een onvergetelijke indruk achter te laten.

Ondanks dat deze prijsklasse ontzettend mooie pakketten bevat, snappen wij ook dat deze pakketten het budget van sommige organisaties overschrijd. Hier zijn de pakketten tussen de 60 en 80 euro een goed alternatief voor. Hebben jullie als bedrijf nog geen vastgesteld budget, of zit er nog wat ruimte in, dan zijn de pakketten boven de 100 euro wellicht geschikt.