Mannen

Mannen

Kerstpakketten voor mannen!

Bent u op zoek naar originele kerstpakketten voor mannen? Dan bent u bij Totaal Geschenk op de juiste plek. Wij hebben speciaal voor de mannen een collectie met kerstpakketten samengesteld.

Origineel kerstpakket voor mannen

Vaak wordt er bij een kerstpakket voor mannen gedacht aan een bierpakket. Dit is echter lang niet altijd meer het geval. Bij Totaal Geschenk zoeken we namelijk elk jaar naar de nieuwste trends op gebied van kerstpakketten en maken hier de leukste en origineelste pakketten mee. Drie van onze favoriete kerstpakketten voor mannen in 2021 zijn:

Dit kerstpakket voor mannen bestaat uit een foodpakket, een boekje met recepten voor kerels en een BBQ schort. Het schort bestaat uit 2 riemen waardoor deze geschikt is voor ieder postuur. Daarnaast is het schort te graveren met uw logo, slogan of de naam van het personeelslid. Dit maakt het kerstpakket extra speciaal.

Wij hebben speciaal voor de echte borrelaars een kerstpakket samengesteld welke bestaat uit een stoere serveerplank, een bierbroodmix en een heerlijk foodpakket. Het bierbroodmix is een super simpel recept. Meng 300ml bier met de mix en in 3 minuten heb je een deeg welke afgebakken kan worden in de meegeleverde bakvorm. Door je favoriete biertje erdoorheen te mixen, wordt je brood extra lekker!

SOXS zijn heerlijke warme sokken, welke speciaal zo zijn gemaakt dat deze niet prikken of kriebelen. Het Rituals pakket is van de lijn Samurai, verzorgde producten exclusief voor mannen. Uiteraard kan iets lekkers ook niet missen in dit pakket. Daarom wordt er een handgemaakte chocolade kerstboom van de beste kwaliteit chocolade toegevoegd.

Zelf een kerstpakket voor mannen samenstellen

Kunt u het perfecte kerstpakket toch nog niet helemaal vinden tussen onze collectie? Het is bij Totaal Geschenk ook mogelijk om u pakket helemaal zelf samen te stellen. U kunt hier meer informatie vinden of u kunt uiteraard ook langskomen bij onze showroom.