Mannen kerstpakket

Mannen kerstpakket

Kerstpakketten voor mannen!

Heeft jouw bedrijf veel mannen in dienst en weet je nog niet helemaal wat voor kerstpakket nou precies in de smaak zal vallen? Dan ben je bij Totaal Geschenk op de juiste plek. Wij hebben speciaal een collectie met kerstpakketten samengesteld die bij alle mannen in de smaak zullen vallen. 

Het mannen kerstpakket voor de stoere kerel in 2024

De feestdagen staan weer voor de deur en dat betekent dat het tijd is om na te denken over het kerstpakket. Waar de een de keuze zo heeft gemaakt, heeft de ander hier toch iets meer moeite mee. Want wat geef je zo’n stoere man? Simpel, een mannen kerstpakket! Het kerstpakket voor mannen wordt vaak gekozen in sectoren waar veel mannen werken, zoals bij transportbedrijven, bouwbedrijven en in de ICT. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe deze pakketten eruit moeten komen te zien. Het pakket moet als uiterlijk wat stoerder zijn en de samenstelling van deze pakketten moet uit een mooi cadeau artikel in combinatie met kwalitatief goede etenswaren bestaan. Hierbij kun je denken aan een goede punt kaas, een lekkere droge worst en een smaakvol biertje. Laat zien dat je jouw medewerkers en collega’s begrijpt en bestel een kerstpakket voor mannen.

 

Wat zit er in een kerstpakket voor mannen

De kerstpakketten voor mannen hebben een uitlopend thema en assortiment. Dit komt omdat elke man anders is en dus ook iets anders wilt. Wij hebben daarom verschillende soorten pakketten samengesteld zodat er in alle wensen wordt voorzien. Zo zijn er pakketten met een vuurschaal en lekkere etenswaren, zodat er heerlijk avonds met een biertje bij een vuurtje gezeten kan worden, maar zijn er ook pakketten met een heerlijk wellness pakket, voor een ontspannen gevoel. Daarnaast is er uiteraard ook de optie om voor een bier en borrel pakket te gaan. Voor welke soort pakket je ook kiest, het zal altijd hoogwaardige en kwalitatief goede producten bevatten.

 

Waar let ik op bij het zoeken naar een kerstpakket voor mannen

Bij het zoeken naar kerstpakketten voor mannen zijn er een aantal zaken waar je op kunt letten. Ten eerste is het belangrijk om te kijken naar de interesses van de ontvanger. Is hij bijvoorbeeld een echte bierliefhebber, dan is een mannen kerstpakket met verschillende soorten speciaalbier zeker een goede keuze. Gaat hij liever een dagje naar de sauna? Dan is een wellness pakket wellicht een betere keuze.

Het is daarnaast belangrijk om te kijken naar de kwaliteit van de producten in het kerstpakket. Want als de etenswaren niet lekker zijn, of het cadeau snel stuk is, dan gaat het doel van het kerstpakket verloren. Bij ons ben je ervan verzekerd dat de producten van hoogwaardige kwaliteit zijn. Bovendien kun je erop vertrouwen dat de producten met zorg zijn samengesteld en er altijd een goede service wordt verleend.

 

Originele kerstpakketten voor mannen? Kies voor wellness!

Kerstpakketten zijn een mooie manier of waardering te tonen aan je medewerkers. Het geeft hen een gevoel dat ze gewaardeerd worden en het creëert een warme en positieve sfeer in de aanloop naar de feestdagen. Het vinden van het juiste kerstpakket voor mannen kan een uitdaging zijn. Vaak wordt er daarom gekozen voor een standaard kerstpakket voor mannen met bier en etenswaren. Maar wil je eens een keer iets anders geven? Kies dan voor een origineel wellness kerstpakket. Bij ons kun je kiezen uit verschillende soorten pakketten met bijvoorbeeld badjassen, doucheproducten en giftsets. Wij maken hierbij gebruik van hoogwaardige kwalitatieve producten en gerenommeerde merken. Denk hierbij aan Rituals en Janzen. Zo geef je de mannen in het bedrijf een ontspannen en bijzonder cadeau.

 

Mannen kerstpakket met bier – lokale brouwerijen en speciale bieren

Een kerstpakket voor mannen met bier blijft ieder jaar weer een populaire keuze. Bij ons kun je kiezen uit een groot assortiment van verschillende bierpakketten. Wij hebben speciaal bier pakketten in combinatie met een proefplank, zodat er een kleine bierproeverij kan worden gehouden. Maar er zijn ook bieren van de lokale brouwerij. Hierdoor is de kans klein dat de bierliefhebber dit flesje al eerder heeft gehad. Dit zorgt ervoor dat jouw medewerkers een uniek momentje beleven met de vrienden en familie om hun heen.

Wil je toch liever iets unieks geven? Dan hebben wij het perfecte cadeau voor jouw. Een bier met je eigen etiket. Er is keuze uit drie verschillende soorten bier en het eigen etiket kan zowel op normale flesjes, als op een fles van 75cl.

Uiteraard worden alle kerstpakketten voor mannen met bier aangevuld met lekkere en kwalitatief goede etenswaren. Lekkere nootjes, een zak chips en een punt kaas of worst behoren allemaal tot de opties.

 

Zelf een kerstpakket voor mannen samenstellen

Een origineel mannen kerstpakket is een goede keuze als je op zoek bent naar iets unieks en persoonlijks. Door het geven van een origineel kerstpakket toon je als bedrijf waardering voor je werknemers en laat je zien dat je oog hebt voor hun interesses en persoonlijkheid. Wij van Totaal Geschenk snappen dat het perfecte pakket voor jouw werknemers daarom niet altijd tussen de kant-en-klare pakketten zit. Het is bij ons dus ook mogelijk om je eigen kerstpakket voor mannen samen te stellen. Zo kun je het kerstpakket volledig afstemmen op de ontvanger.

Het samenstellen van het perfecte kerstpakket kan een tijdrovende klus zijn. Daarom denken we graag met je mee en helpen we je bij het maken van de juiste keuzen om het kerstpakket voor mannen samen te stellen. Dit is mogelijk online, maar we verwelkomen je ook graag in onze showroom. Hier staan onze ervaren collega’s voor je klaar en kun je zien en voelen wat je in het pakket opneemt en de perfecte items uitkiezen.