BBQ kerstpakket

BBQ kerstpakket

BBQ kerstpakketten

Zijn uw personeelsleden echte BBQ liefhebbers? Geef ze dan een BBQ kerstpakket van Totaal Geschenk. Wij hebben weer een uitgebreid assortiment aan verschillende BBQ kerstpakketten voor u samengesteld. Heeft u vragen over één van de BBQ kerstpakketten, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

BBQ kerstpakketten 2022

Ook in 2022 hebben wij van Totaal Geschenk ons uiterste best gedaan om een leuke collectie aan BBQ kerstpakketten neer te zetten. Alle pakketten zijn gevuld met lekkere food artikelen. Het pakket wordt verder aangevuld met een prachtig cadeau artikel. Zo zijn er BBQ kerstpakketten met een vuurschaal, maar ook pakketten met een BBQ schort horen tot de mogelijkheden. Ieder bedrijf heeft andere wensen en voorkeuren. Een passend kerstpakket laat zien dat u echt aan de medewerkers heeft gedacht. Daarom is het bij ons mogelijk om het BBQ kerstpakket volledig naar eigen wens te vullen. Hierdoor kunt er ervoor zorgen dat de waardering extra goed overkomt.

Een BBQ kerstpakket geven in de winter?

Wij Nederlands gaan in de zomer ieder jaar weer massaal BBQ'en. Ook in de winter neemt de populariteit voor BBQ'en steeds verder toe. En dat is logisch! BBQ'en kan namelijk iedereen en in ieder budget! Hierdoor is het BBQ kerstpakket ook al jaren een grote hit. De BBQ kerstpakketten zijn er in alle soorten en maten. Er zijn pakketten met een BBQ schort, een vuurschaal of een BBQ grill. Naast het toffe cadeau artikel zijn de BBQ pakketten rijkelijk gevuld met de lekkerste food artikelen. Hierdoor kunnen uw collega's direct aan de slag met het maken van de lekkerste gerechten. 

Het BBQ kerstpakket: niet alleen voor mannen, maar ook voor familie en vrienden

Het BBQ kerstpakket is niet alleen geschikt voor mannen, maar ook voor de familie. Een heerlijk gegrilde hamburger met een koud biertje of wijntje. niets is leuker dan om samen met familie en vrienden te genieten van een BBQ. Met het BBQ kerstpakket geeft u juist die gezelligheid aan uw personeel. Dit kerstpakket zal gegarandeerd in de smaak vallen.

Zelf een BBQ kerstpakket samenstellen?

Vind u het wel leuk om een BBQ kerstpakket aan uw collega's te geven, maar zit er niet 1 specifiek pakket tussen die u helemaal geweldig vindt? Geen probleem! Bij ons is het mogelijk om het pakket helemaal zelf samen te stellen. Hierdoor kunt u de producten uit de verschillende pakketten combineren om het BBQ kerstpakket volledig naar uw wensen in te richten. Een succes gegarandeerd!

Toch liever iets anders dan een BBQ kerstpakket?

Bent u wel op zoek naar een tof kerstpakket voor u medewerkers maar kunt u het toch niet helemaal vinden tussen de BBQ kerstpakketten? Dan hebben wij nog vele andere kerstpakketten die wellicht meer bij u passen. Neem eens een kijkje tussen onze collectie kerstpakketten voor mannen. Dit zijn kerstpakketten die speciaal zijn samengesteld voor uw mannelijke collega's. Zijn uw medewerkers wat sportiever ingesteld? Dan zijn de sportieve kerstpakketten een goede keuze!