BBQ

BBQ

BBQ kerstpakketten

Zijn uw personeelsleden echte BBQ liefhebbers? Geef ze dan een BBQ kerstpakket. Wij hebben hieronder een uitgebreid assortiment aan verschillende BBQ kerstpakketten voor u samengesteld.

BBQ kerstpakketten voor mannen

Bent u op zoek naar een kerstpakket voor uw mannelijke personeelsleden? Wij hebben een uitgebreid assortiment voor u samengesteld, welke perfect zijn voor de stoere mannen. Een aantal van onze favoriete BBQ kerstpakketten zijn:

Een heerlijk foodpakket met daarbij een prachtig BBQ schort. Hierbij is ook de optie om het schort te graveren. Dit kan met uw logo, slogan of de naam van het personeelslid. Dit maakt het BBQ kerstpakket extra speciaal.

Niets is gezelliger dan lekker rond een vuurtje zitten met familie en vrienden. Het BBQ kerstpakket met de vuurschaal is speciaal hiervoor samengesteld. Met het foodpakket en de marshmallow spies kan het niet anders dat dit kerstpakket eindigt in een gezellige avond met iedereen rond het vuur.

Hebben uw personeelsleden geen BBQ? Geen probleem! Bij dit Grill pakket wordt een opvouwbare BBQ geleverd en heeft u in een handomdraai de BBQ staan om de lekkerste gerechten te maken. Dit pakket wordt geleverd met een heerlijk foodpakket waardoor de grill direct te gebruiken is.

 

Het BBQ kerstpakket: niet alleen voor mannen, maar ook voor familie en vrienden

Het BBQ kerstpakket is niet alleen geschikt voor mannen, maar ook voor de familie. Een heerlijk gegrilde hamburger met een koud biertje of wijntje. niets is leuker dan om samen met familie en vrienden te genieten van een BBQ. Met het BBQ kerstpakket geeft u juist die gezelligheid aan uw personeel. Dit kerstpakket zal gegarandeerd in de smaak vallen.