Bier wijn en borrel kerstpakket

Bier wijn en borrel kerstpakket

Een bier, wijn of borrel kerstpakket


De leukste tijd van het jaar komt er weer aan. Dit betekent ook dat het weer tijd is om na te denken over een kerstpakket voor jouw medewerkers. Geef dit jaar een lading gezelligheid door te kiezen voor een heerlijk bier, wijn of borrel kerstpakket. Hierdoor kunnen jouw medewerkers optimaal genieten met vrienden en familie.

Het perfecte kerstpakket voor de bier- wijn- en borrel liefhebbers

Het einde van het jaar nadert en dat betekent dat het tijd is om na te denken over het geven van kerstpakketten aan collega's, werknemers en zakenrelaties. Wij bieden een breed assortiment aan kerstpakketten, waaronder borrel kerstpakketten die perfect zijn voor de feestdagen. Onze borrel kerstpakketten zijn samengesteld met de beste producten om ervoor te zorgen dat de ontvanger tijdens de feestdagen kan genieten van heerlijke lekkernijen en drankjes. Het is een perfect cadeau voor iedereen die houdt van een gezellige borrel met vrienden en familie.

Wat zit er in een borrel kerstpakket

Onze borrel kerstpakketten zijn gevuld met heerlijke producten die perfect zijn voor een gezellige borrel met vrienden en familie. Denk hierbij aan verschillende soorten kaas, worst, nootjes en andere lekkernijen. Ook bevatten onze borrel kerstpakketten heerlijke drankjes, zoals speciaalbier of wijn, maar ook alcoholvrije dranken behoren tot de mogelijkheden.

Een breed assortiment aan bier kerstpakketten

Bent u op zoek naar een bier kerstpakket? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan verschillende speciaalbieren. Deze bieren worden gecombineerd met verschillende mooie cadeau artikelen en de lekkerste bijpassende snacks. Zo is er een mogelijkheid om een pakket te kiezen met daarin een mooie proefplank, zodat er een bierproeverij kan worden gehouden, maar ook de bekende serveerplank behoort uiteraard tot de opties. Onze bier kerstpakketten zijn er in verschillende maten en prijscategorieën, zodat er voor iedereen wat tussen zit.

Een echte klassieker tijdens de kerst: een wijn kerstpakket

Een wijn kerstpakket is een echte klassieker tijdens de feestdagen. Wij hebben verschillende soorten wijn kerstpakketten samengesteld met wijnen uit verschillende landen en regio’s. Of je nu op zoek bent naar een stevige rode wijn, een frisse witte wijn of een zoete dessertwijn, wij hebben voor ieder wat wils. De wijn kerstpakketten worden geleverd met bijpassende snacks en andere lekkere hapjes, zodat je kunt genieten van een perfecte combinatie.

Alcoholvrije borrelpakketten voor tijdens de kerst

De laatste jaren worden alcoholvrije drankjes steeds populairder. Alcoholvrije bieren, alcoholvrije wijnen maar natuurlijk ook mocktails worden steeds meer verkocht. Bij Totaal Geschenk zijn wij ons er dan ook van bewust dat niet iedereen alcohol drinkt tijdens de feestdagen. Daarom bieden wij ook alcoholvrije borrelpakketten aan. De pakketten bevatten een mix van alcoholvrije dranken zoals frisdrank, sap en mocktails, samen met bijpassende snacks en hapjes. Op deze manier kunnen ook de niet-drinkers genieten van een heerlijk borrelmoment tijdens de kerst.

Een bier kerstpakket bestellen

Bij ons kun je gemakkelijk en snel een bier kerstpakket bestellen. Wij hebben een breed assortiment aan vooraf samengestelde bier kerstpakketten die je kunt bekijken op onze website. Kies het pakket dat het beste bij jouw medewerkers past en voeg het toe aan je offerte aanvraag. Zodra wij de offerte aanvraag binnen hebben gaan we controleren of alle producten nog voorradig zijn. De offerte krijg je binnen een dag in de email.

Zelf een borrel kerstpakket samenstellen

Het is bij ons mogelijk om je eigen borrel kerstpakket samen te stellen. Dit kan al gemakkelijk door bijvoorbeeld 1 artikel te wijzigen in een pakket. Denk bijvoorbeeld aan een fles bier vervangen voor een fles wijn. Maar het is ook mogelijk om het gehele pakket zelf samen te stellen. Dit kun je online doen, maar het is ook mogelijk om bij ons in de showroom te komen. Hier staan onze medewerkers voor je klaar om je van advies te voorzien en samen met jou het pakket te maken dat volledig aan jouw wensen voldoet.  

Een borrel kerstpakket voor jouw zakenrelaties

Een borrel kerstpakket is niet alleen een geschikt cadeau voor jouw medewerkers, maar ook voor jouw zakenrelaties. Het is een attent gebaar om jouw waardering te laten blijken en om de relatie te versterken. Bij ons kun je een borrel kerstpakket samenstellen dat past bij jouw zakenrelaties en de boodschap die je wilt overbrengen. Zo kun je een klein pakketje samenstellen met alleen een fles bier en wat bijpassende snacks, of je kunt een luxe pakket kiezen met verschillende soorten bier, wijn en luxe snacks en hapjes. Uiteraard hebben we speciale alcoholvrije dranken voor zakenrelaties die geen alcohol drinken. Door het brede assortiment aan producten is er voor iedereen wat wils en kan het kerstpakket volledig worden afgestemd op de voorkeuren van jouw zakenrelaties.