Sportief

Sportief

Sportieve kerstpakketten

Wilt u als werkgever uw personeel motiveren om het nieuwe jaar gezond te beginnen? Dan bent u bij de sportieve kerstpakketten van Totaal Geschenk op de juiste plek. De sportieve kerstpakketten zijn met zorg door ons samengesteld zodat er een goede combinatie is tussen de sportieve artikelen en de lekkere etenswaren die natuurlijk ook niet mogen missen.

Waarom een sportief kerstpakket

Vitaliteit in het bedrijfsleven wordt steeds belangrijker. Een sportief kerstpakket is daarom het perfecte startpunt voor het nieuwe jaar. Wij hebben precies hierom een collectie sportieve kerstpakketten samengesteld, welke voor zowel beginners als fanatieke sporters leuk is om te krijgen. De sportieve kerstpakketten promoten een gezonde levensstijl, maar bieden tegelijkertijd wel de artikelen welke de werknemers in een kerstpakket verwachten. Een goede combinatie tussen gezond, maar wel genieten.

Producten in een sportief kerstpakket

Bij een sportief kerstpakket wordt al snel gedacht aan een heel gezond pakket. Echter niets is minder waar. Bij een sportief kerstpakket is het heel goed mogelijk om een combinatie te maken tussen gezond leven en genieten. Daarom bevatten onze sportieve kerstpakketten producten zoals fit watches en backpaks en worden daarnaast aangevuld met heerlijke etenswaren waarbij de kwaliteit voorop staat. Wij hebben speciaal voor de sportieve kerstpakketten twee lijnen samengesteld. Dit zijn de Let’s Walk en de Outdoor lijnen.

Let's Walk Kerstpakketten

Het eerste thema dat wij hebben samengesteld voor de sportieve kerstpakketten lijn is de Let's Walk. Bij Let's Walk draai het om wandelen met een lach. Geniet tijdens een heerlijke winterwandeling en ervaar het ultieme wintergevoel.

Outdoor Kerstpakketten

Het tweede thema voor de sportieve kerstpakketten is de Outdoor lijn.  Bij deze stoere kerstpakkettenlijn draait het om het naar buiten gaan. Wandelen, fietsen of kamperen, trek je jas en stevige schoenen aan en ga heerlijk de natuur in!