Sportief kerstpakket

Sportief kerstpakket

Sportieve kerstpakketten

Wilt u als werkgever uw personeel motiveren om het nieuwe jaar gezond te beginnen? Dan bent u bij de sportieve kerstpakketten van Totaal Geschenk op de juiste plek. De sportieve kerstpakketten zijn met zorg door ons samengesteld zodat er een goede combinatie is tussen de sportieve artikelen en de lekkere etenswaren die natuurlijk ook niet mogen missen.

Waarom een sportief kerstpakket

Vitaliteit in het bedrijfsleven wordt steeds belangrijker. Een sportief kerstpakket is daarom het perfecte startpunt voor het nieuwe jaar. Wij hebben precies hierom een collectie sportieve kerstpakketten samengesteld, welke voor zowel beginners als fanatieke sporters leuk is om te krijgen. De sportieve kerstpakketten promoten een gezonde levensstijl, maar bieden tegelijkertijd wel de artikelen die de werknemers in een kerstpakket verwachten. Een goede combinatie tussen gezond en genieten.

Producten in een sportief kerstpakket

Bij een sportief kerstpakket wordt al snel gedacht aan een heel gezond pakket. Echter niets is minder waar. Bij een sportief kerstpakket is het heel goed mogelijk om een combinatie te maken tussen gezond leven en genieten. Wij proberen hierbij een mooi cadeau artikel te combineren met kwalitatief goede food artikelen. Bij het cadeau artikel in een sportief kerstpakket willen we graag dat het de ontvanger aanzet tot bewegen. Zo hebben we een sportief kerstpakket gemaakt met daarin een Smartwatch pro. Deze Smartwatch bevat alle snufjes die benodigd zijn om tijdens het hardlopen alles bij te houden. Denk hierbij aan de hartslag en de bloeddruk. Een ander sportief kerstpakket bevat weer een weekendtas, zodat de sportspullen gemakkelijk meegenomen kunnen worden. 

Een sportief kerstpakket bevat dus een luxe geschenk zoals een smartwatch, backpack of fietsrugzak, aangevuld met heerlijke etenswaren waarbij de kwaliteit voorop staat.

Is een sportief kerstpakket toch niet helemaal waar u naar op zoek bent, maar wilt u uw collega's wel extra bedanken voor hun inzet? Dan zijn de bedankt kerstpakketten wellicht perfect voor u. Wilt u liever een apart pakket voor uw mannelijke en vrouwelijke collega's? Ook dit is mogelijk. Neem dan eens een kijkje bij onze kerstpakketten voor mannen en kerstpakketten voor vrouwen.