Sportieve en Outdoor kerstpakketten

Sportieve en Outdoor kerstpakketten

Sportieve kerstpakketten

Wil je als werkgever jouw personeel motiveren om het nieuwe jaar gezond te beginnen? Dan ben je bij de sportieve kerstpakketten van Totaal Geschenk op de juiste plek. De sportieve kerstpakketten zijn met zorg door ons samengesteld zodat er een goede combinatie is tussen de cadeau artikelen en de lekkere etenswaren die natuurlijk ook niet mogen ontbreken.

Waarom kiezen voor een sportief kerstpakket

Vitaliteit in het bedrijfsleven wordt steeds belangrijker. Bedrijven bieden medewerkers de mogelijkheid om te sporten, of er is de mogelijkheid om deel te nemen aan een fietsplan. Een rondje lopen tijdens de pauze of een deskbike. Het zijn allemaal manieren waarbij het bedrijf de medewerkers graag gezond wil houden. Een sportief kerstpakket is daarom het perfecte startpunt voor het nieuwe jaar. Wij hebben een uitgebreide collectie aan sportieve kerstpakketten samengesteld, welke voor zowel beginners als fanatieke sporters leuk is om te krijgen. De sportieve kerstpakketten promoten een gezonde levensstijl, maar bieden tegelijkertijd wel de artikelen die de werknemers in een kerstpakket verwachten. Een goede combinatie tussen gezond en genieten.

 

Producten in een sportief kerstpakket

Bij een sportief kerstpakket wordt al snel gedacht aan een heel gezond pakket. Echter is dit niet helemaal waar. Bij een sportief kerstpakket is het heel goed mogelijk om een combinatie te maken tussen gezond leven en genieten. Hier combineren wij een mooi cadeau artikel met lekkere etenswaren. Bij het cadeau artikel willen we graag dat het de ontvanger aanzet tot bewegen en ontspanning. Zo hebben wij een pakket samengesteld met een fiets rugtas. De tas is gemaakt van RPET polyester en heeft dus ook een duurzaam karakter. In totaal zijn er 10 gerecyclede PET flessen verwerkt in deze tas. De tas is praktisch in gebruik en kenmerkend door de aanwezigheid van de fietshaken aan de achterzijde.  Een ander pakket bevat weer een weekendtas, zodat de sportspullen gemakkelijk meegenomen kunnen worden. Een sportief kerstpakket bevat dus een luxe geschenk zoals een fiets rugtas, een sporttas of een lunchbox , aangevuld met heerlijke etenswaren waarbij de kwaliteit voorop staat.

 

Kort ritje? Da’s zo gefietst! Duurzame Fiets Rugtas RPET

Het aantal fietsers is nergens in de wereld zo hoog als hier. Nederland heeft zelfs meer fietsen dan inwoners. Toch is er ook nog veel te winnen. Een derde van alle autoritten in Nederland is korter dan 5 km. Met de campagne “Da’s zo gefietst!” wilt de overheid het laatste zetje geven om vaker de fiets te pakken. Voor werkgevers is het de perfecte gelegenheid om hier op in te spelen. Door te fietsen blijven werknemers fit en worden zij minder vaak ziek. Ook is het beter voor het milieu. Kies daarom voor een kerstpakket met een duurzame fiets rugtas. De tas is gemaakt van RPET polyester en heeft dus een duurzaam karakter. In totaal zijn er 10 gerecyclede PET flessen verwerkt in deze tas. De tas is praktisch in gebruik en kenmerkend door de aanwezigheid van de fietshaken aan de achterzijde. 

 

Een sportief kerstpakket doet niet af van de luxe

Af en toe krijgen wij de vraag of het wel mogelijk is dat een sportief kerstpakket een luxe uitstraling heeft. Hierop kunnen wij een kort antwoord geven, ja dit kan zeker. Een sportief kerstpakket hoeft niet ten koste te gaan van de luxe die vaak geassocieerd wordt met een kerstpakket. Sterker nog, er zijn tal van producten die zowel sportief als luxe zijn en die heel goed kunnen worden opgenomen in een sportief kerstpakket. Voorbeelden van dit soort producten zijn een smartwatch, een luxe outdoor rugtas of bijvoorbeeld een prachtige sporttas.

 

Zelf een sportief kerstpakket samenstellen

Een sportief kerstpakket kan een perfect cadeau zijn voor medewerkers, relaties en klanten. Het toont niet alleen waardering voor hun inzet en samenwerking, maar het stimuleert ook een gezonde levensstijl en het kan bijdragen aan teambuilding. Bij het kiezen van een sportief kerstpakket is het belangrijk om rekening te houden met de ontvanger en zijn of haar persoonlijke voorkeuren. Het is daarom niet alleen mogelijk om bij ons te kiezen uit vooraf samengestelde pakketten, maar kun je ook je eigen sportieve kerstpakket samenstellen. Alle producten die je tegenkomt op onze website kun je samenvoegen tot je eigen kerstpakket. Dit kun je online doen, maar het is ook mogelijk om naar onze showroom te komen. Hier staan onze ervaren collega’s klaar om je te helpen met het samenstellen van het sportieve kerstpakket, zodat het precies aansluit bij jouw wensen.