Vrouwen kerstpakket

Vrouwen kerstpakket

Kerstpakketten voor vrouwen!

Bent u op zoek naar een kerstpakket voor uw vrouwelijke collega's? Kies dan voor een van de trendy pakketten die wij speciaal hebben samengesteld zodat u alle vrouwelijke collega's blij maakt! 

Kerstpakket voor vrouwen in 2023

In 2023 is het Totaal Geschenk opnieuw gelukt om een mooie selectie kerstpakketten voor vrouwen samen te stellen. De kerstpakketten voor vrouwen bevatten mooie luxe producten die gegarandeerd in de smaak vallen bij uw vrouwelijke collega's. De samenstelling van deze pakketten bestaan uit een combinatie van mooie cadeau artikelen en heerlijke food producten.

Wat is een vrouwen kerstpakket?

Elke vrouw is uniek en heeft haar eigen smaak. Daarom hebben wij bij Totaal Geschenk een uitgebreid assortiment kerstpakketten voor vrouwen. We hebben bij het samenstellen van de pakketten gekeken naar zowel de cadeau artikelen als de food artikelen. Hierbij is er rekening gehouden met de inhoud, maar vooral ook met de kleursamenstelling. Waar er bij mannen vaak voor stoerdere kleuren wordt gegaan, zijn er bij de vrouwen kerstpakketten voornamelijk voor zachte kleuren met een warme uitstraling gekozen. Naast de inhoud van het kerstpakket, is de manier waarop het wordt verpakt minstens zo belangrijk. Wanneer een kerstpakket voor vrouwen met liefde en aandacht wordt ingepakt, dan is dit altijd te zien! Wij van Totaal Geschenk vinden het dus enorm belangrijk om bij de vrouwen kerstpakketten extra aandacht te hebben op inhoud, kleuren, uitstraling en de verpakking. 

Duurzaam kerstpakket voor vrouwen

Japandi is een duurzaam kerstpakket thema voor de vrouwen. Japandi staat voor een lifestyle die gekenmerkt wordt door rust, minimalisme en eenvoud. Bewust zijn van datgene dat belangrijk is en daar aandacht aan schenken. Self care is goed voor jezelf zorgen, aandacht voor datgene dat belangrijk is, maar ook aandacht voor je omgeving en de natuur. Dit lifestyle kerstpakket Japandi is mooi te combineren met trendy woonaccessoires, een duurzaam plaid, vegan verzorgingsset of een duurzame kaars van biologische sojawas.

Zelf een vrouwen kerstpakket samenstellen?

Bent u wel op zoek naar een kerstpakket voor uw vrouwelijke collega's maar zijn onze vooraf samengestelde pakketten toch niet helemaal wat u zoekt? Neem dan even contact met ons op. In overleg kunnen we dan volledig op maat gemaakte pakketten maken. Hierdoor is het mogelijk om de kerstpakketten helemaal af te stemmen op uw vrouwelijke collega's

Toch iets anders dan een vrouwen kerstpakket?

De kerstpakketten voor vrouwen spreken over het algemeen de meeste vrouwen aan. Maar het kan natuurlijk voorkomen dat u het perfecte pakket voor uw vrouwelijke collega's nog niet voorbij heeft zien komen. Dan hebben wij nog een aantal andere categorieën die wellicht aansluiten op uw wensen. Zo hebben wij een speciale categorie met Rituals kerstpakketten. Deze pakketten bestaan uit heerlijke bad- en doucheproducten van het bekende merk Rituals, en worden aangevuld met mooie cadeau artikelen en food producten. Een andere categorie die interessant is, zijn de hippe kerstpakketten. Dit zijn kerstpakketten die de nieuwste trend van 2022 bevatten.