Bedankt kerstpakket

Bedankt kerstpakket

Bedankt kerstpakketten

Wilt u in 2022 uw personeel bedanken voor hun inzet van het afgelopen jaar, dan bent u bij Totaal Geschenk aan het juiste adres. Wij hebben speciaal hiervoor de kerstpakketten Bedankt lijn opgezet. Deze bestaat uit twee lijnen, Thank You en Many Thanks.

Kerstpakket bedankt - Thank You

Thank You - Een moderne, hippe en minimalistische kerstpakkettenlijn met de leukste en lekkerste bedankjes en complimentjes. Erg leuk is de set van 3 verpakkingen die je op verschillende manieren naast elkaar kunt presenteren voor een hele mooie boodschap 'Together we are one team'. Door het warme gebruik van Koper krijgt deze lijn de warmte die iedereen zoekt in een sfeervol pakket. Modern en helemaal van nu!

 

Kerstpakket bedankt - Many Thanks

Zelf een kerstpakket samenstellen met een thema kerstpakket 'Many Thanks'. Bezoek onze showroom of kies online diverse produkten bij elkaar en stel zo uw eigen kerstpakket samen. Met de producten uit deze themalijn geeft u een luxe kerstpakket cadeau. Met andere woorden, uw medewerkers bedankt u met Many thanks kerstpakketten op een chique manier. Het uitpakken van deze mooie verpakkingen is een feestje op zich!