Hollands kerstpakket

Hollands kerstpakket

Geniet in 2024 van een oer Hollands kerstpakket

Kerst komt er weer aan en dat betekent dat het tijd is om na te denken over kerstcadeaus voor je medewerkers of zakenrelaties. Bij ons kun je terecht voor Hollandse kerstpakketten, die perfect zijn voor een gezellige kerst. Onze Hollandse kerstpakketten zijn samengesteld uit typisch Nederlandse producten, zoals stroopwafels, kaas en drop. Zo breng je de gezelligheid van Nederland in huis tijdens de kerstdagen.

Wat zit er in een Hollands kerstpakket

Een Hollands kerstpakket bestaat altijd uit een mooi cadeau artikel in combinatie met verschillende lekkere etenswaren. Het cadeau artikel verschillen enorm per pakket. Hierdoor is er voor iedereen genoeg keus. Zo kan er bijvoorbeeld een mooie luxe tas in zitten, maar ook een prachtig boek of een theeset behoren tot de opties. Bij de etenswaren wordt er gebruik gemaakt van twee foodlijnen. Deze heten “Dutch” en “Even Uitwaaien”

Dutch past perfect in een Hollands kerstpakket omdat het een stukje nostalgie in een modern jasje is. De verpakkingen van de etenswaren hebben het design van de mooie tegeltjes, pentekeningen en het Oudhollands geschept papier. De producten zijn allemaal ouderwets lekker en lokaal uit Nederland.

Even Uitwaaien is de andere foodlijn die is opgenomen in de Hollandse kerstpakketten. Deze verpakkingen geven de Nederlandse kust weer. Alle verpakkingen hebben het strand, de zee en de duinen als uiterlijk. Alle foto’s zijn ook daadwerkelijk in Nederland gemaakt.

 

Voor elk budget is er een Hollands kerstpakket beschikbaar

Bij ons is er voor elk budget een passend Hollands kerstpakket beschikbaar. Of je nu op zoek bent naar een kleinigheidje of juist een uitgebreid pakket, wij hebben altijd iets dat bij jou past. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om het Hollandse kerstpakket aan te passen op het budget dat jij beschikbaar hebt. Hierdoor kun je artikelen toevoegen of juist weglaten, zodat je altijd binnen jouw budget blijft.

 

Je eigen Hollandse kerstpakket samenstellen

Bij Totaal Geschenk vinden we service heel erg belangrijk. We denken heel graag met de klant mee en helpen graag bij het samenstellen van het perfecte Hollandse kerstpakket. We begrijpen dat het samenstellen van een kerstpakket een tijdrovend proces kan zijn, en daarom bieden we onze klanten de mogelijkheid om een persoonlijke afspraak te maken in onze showroom. Hier kunnen we samen met de klant het perfecte Hollands kerstpakket samenstellen, en kunnen we advies geven over de verschillende producten die we aanbieden.

 

Een Hollands kerstpakket bestellen

Het bestellen van een Hollands kerstpakket is heel eenvoudig. U kunt onze kant-en-klare kerstpakketten online bekijken en bestellen, maar u kunt ook uw eigen kerstpakket samenstellen. Wij zorgen ervoor dat uw kerstpakketten op tijd worden geleverd, zodat u tijdens de feestdagen kunt genieten van een oer-Hollandse traditie.