Escape Room kerstpakket

Escape Room kerstpakket

Escape Room Kerstpakketten

Zijn je collega's echte spelletjes fanaten? Dan zijn de Escape Room Kerstpakketten precies wat je zoekt. Er zijn verschillende soorten Escape Room Kerstpakketten beschikbaar. Hierdoor is er voor ieder budget iets leuks te vinden. Het Escape kerstpakket is een uniek concept, waarbij de ontvangers van het kerstpakket op een spannende wijze er achter komen wat er in de doos zit. Het kerstpakket is namelijk vergrendeld met een cijferslotje en alleen te openen met een unieke code. Deze code is te kraken door het spelen van een spannend spel: de Escape Kerst Game. Een waanzinnig leuk pakket als je echt iets unieks wilt geven!

De verschillende soorten Escape Room Kerstpakketten

Er zijn 2 verschillende soorten Escape Room Kerstpakketten bij ons te verkrijgen.
Het Escape Kerstpakket en de Escape Surprise Box

  • Escape Kerstpakket 

Het Escape Kerstpakket  is een prachtige doos dat eruitziet als een ingepakt cadeautje. De doos is afgesloten met een cijferslotje. In de rand van de doos zit een envelop met daarin verschillende benodigdheden die gebruikt moeten worden tijdens de Escape Room Game. Het doel van de escape room game is om de 3 cijfers van het slotje te bemachtigen om zo het kerstpakket te kunnen openen. Voor het spelen van het spel is een computer of tablet met internet nodig. De escape room wordt gestart door de envelop open te maken en de brief met daarin de verdere uitleg te lezen. In deze brief staat een code die nodig is om het spel te kunnen spelen. Zodra de code is ingevuld begint de tijd te lopen. De tijd wordt automatisch opgeslagen. Op deze manier kunnen collega's onderling strijden voor de snelste tijd. 

  • Escape Surprise Box

De Escape Surprise Box is een  uniek en verrassend geschenk. De box is voorzien van een cijferslotje en visitekaartje met een code. Net als bij het Escape Kerstpakket is de doos afgesloten met een slotje en dien je het online spel te spelen om de code te achterhalen. Met de code log je in en begint het  online Escape Room spel en start de tijd. De Escape Surprise Box is beschikbaar met 2 soorten Escape Games; de 'Kerst Escape' en 'El Dorado'. Waar het Escape Kerstpakket echt gericht is op de kerst, is het El Dorado spel het hele jaar door te spelen. Een ander groot verschil is dat de Escape Surprise Box geen envelop met benodigdheden bevat. Alle spel elementen zijn online. Wel ontvang je een unieke code om het spel te kunnen starten. Aan het slotje hangt een kaartje waar de code op staat. Zowel bij het Kerst Escape en het El Dorado spel zal de tijd automatisch worden opgeslagen zodat de collega's onderling kunnen strijden voor de snelste tijd.


Hoe werkt het Escape Room Kerstpakket?

De ontvangers van het Escape kerstpakket gaan thuis samen met het gezin, familie of vrienden dit gezelschapsspel spelen. Het spel is geschikt voor jong en oud. Spelers loggen in met de code op het visitekaartje aan de box. Met de inlogcode loggen spelers in en begint het spel en start de tijd. De tijden kunnen worden weergegeven op een speciaal vormgegeven bedrijfsranglijst. Om het kerstfeest te redden moeten er verschillende virtuele puzzels en raadsels worden ontrafeld. Gebruik hiervoor de hints die je tegenkomt om tot de juiste oplossingen te komen en kom daarmee dichterbij de combinatie van het slot. Met de code van het cijferslot krijgen medewerkers toegang tot al hun lekkernijen uit het Escape kerstpakket. Daarnaast heb je jouw tijd genoteerd op de bedrijfsranglijst. Daag je collega’s of vrienden uit voor de snelste tijd!

Escape Kerst Game - Online Escape Room Spel

Een prachtige kerstdoos dat eruitziet als een ingepakt cadeautje, deze is voorzien van een cijferslotje en visitekaartje met een code. Met deze code log je in en begint de online Escape Kerst Game. Een exclusief en spannend spel waarbij je de Kerstman moet helpen om het Kerstfeest te redden! Er moeten verschillende virtuele puzzels en raadsels worden ontrafeld. Gebruik hiervoor de hints die je tegenkomt om tot de juiste oplossingen te komen en kom daarmee dichterbij de combinatie van het slot. Het doel van de Escape Kerst Game is om de 3 cijfers van het slotje te bemachtigen om zo het kerstpakket te kunnen openen. Zodra de inlogcode is ingevuld begint ook de tijd te lopen. De tijd wordt automatisch opgeslagen. Op deze manier kunnen collega's onderling strijden voor de snelste tijd. Een spannend spel voor jong en oud! De gemiddelde tijdsduur van het spel is 60-75 minuten.

Personaliseer je Escape Room Kerstpakket

Om het Escape Kerstpakket nog persoonlijker te maken kan dit uniek (kerst)cadeau gepersonaliseerd worden. Vanaf 50 kerstpakketten bieden wij de personalisatie kosteloos aan. Er zijn 3 mogelijkheden om het Escape Kerstpakket te personaliseren.

Bedrijfslogo
Dit logo krijgen de ontvangers te zien voordat het spel begint. Het logo is aan te leveren in bestandsformaat .jpeg of .png.

Introductietekst
Lever een sprankelende tekst of leuke boodschap aan om je collega's fijne feestdagen te wensen of een motivatie tekst om het spel te spelen. Deze tekst is dan naast het logo te zien voordat je collega's aan het spel beginnen.

Videoboodschap
De Escape Games maak je nog persoonlijker met een videoboodschap. Bedank bijvoorbeeld de ontvangers van het pakket voor hun inzet van het afgelopen jaar en wens iedereen alvast fijne feestdagen.

Zelf een Escape Room kerstpakket samenstellen

Lijkt een Escape Room kerstpakket je een leuk idee om aan jou collega's te geven, maar is de inhoud van de samengestelde pakketten toch niet helemaal wat je zoekt? Geen probleem! Bij ons is het mogelijk om alle producten die je tegen komt bij ons op de website te mixen & matchen. Hierdoor kun je het Escape Room Kerstpakket helemaal zelf samenstellen. Het is uiteraard ook mogelijk om een keer langs te komen in onze showroom. Voor meer informatie of een offerte op maat kun je contact met ons opnemen via 0521-792007 of een mail sturen naar info@totaalgeschenk.nl

Pocket Escape Room of Escape Room boekje toevoegen?

De Escape kerstpakketten zijn super leuk voor de echte puzzelaars. Daarom is het wellicht nog leuk om een extra spelletje aan het kerstpakket toe te voegen. Voor de Escape kerstpakketten hebben wij daarom de optie om een Escape Room pocket editie of een Escape room boekje toe te voegen. De Escape Room pocket edities zijn in 7 verschillende varianten  verkrijgbaar. Het leuke aan deze pocket spellen zijn dat ze meerdere keren te spelen zijn. Wannneer je een mix zou maken van alle 7 verschillende edities, kunnen je collega's onderling ruilen na het spelen van het spel. Hierdoor is er extra veel speelplezier. Een andere mogelijkheid om toe te voegen is het Escape Room boekje. In dit boekje staan 9 verschillende puzzels. Deze moeten worden opgelost om de code te kraken.