Biologisch kerstpakket

Biologisch kerstpakket

Biologische kerstpakketten: Duurzame en gezonde cadeaus voor de feestdagen

Kerst is een tijd van gezelligheid, warmte en lekker eten. Het is ook de tijd van cadeautjes, voor vrienden, familie en ook voor collega’s. Het is de tijd om de waardering te laten zien voor de inzet van het afgelopen jaar. Wanneer je als bedrijf bewust bezig bent met duurzaamheid en gezondheid, dan wil je hier met het geven van een kerstpakket wellicht ook graag rekening mee houden. Gelukkig bieden de biologische kerstpakketten een uitkomst! Deze kerstpakketten zijn speciaal samengesteld met oog op milieu en de natuur, zo geef je een duurzame en verantwoorde keuze aan je medewerkers tijdens de feestdagen.

Waarom kiezen voor een biologisch kerstpakket

Steeds meer bedrijven hechten waarde aan kwalitatief goede producten die op een milieuvriendelijke en sociaal verantwoorde manier zijn gemaakt. Daarnaast zien we dat steeds meer mensen kiezen voor biologische en natuurlijke producten en het belangrijk vinden om bewuste keuzes te maken voor hun gezondheid en het milieu.

Het biologische kerstpakket past perfect binnen deze huidige trend. De producten in de biologische kerstpakketten zijn met zorg samengesteld. Het zijn uitsluitend producten van hoge kwaliteit die biologisch en/of fairtrade zijn geproduceerd. Dit betekent dat de producten op een milieuvriendelijke en sociaal verantwoorde manier zijn gemaakt, zonder kunstmatige toevoegingen en met respect voor mens en natuur. Door te kiezen voor een biologisch kerstpakket laat je als bedrijf zien dat je bewust bezig bent met deze ontwikkelingen.

 

Wat zit er in een biologisch kerstpakket

Bij ons kun je kiezen uit een ruim assortiment duurzame en biologische producten die je in het kerstpakket kunt laten opnemen. Onze pakketten bestaan altijd uit een duurzaam cadeau artikel. Zo zijn er verschillende modellen tassen gemaakt van gerecyclede RPET flessen, hebben wij mooie manden gemaakt van gedroogde hyacinten en zijn er prachtige woonkleden gemaakt van 100% gerecycled katoen. Er zijn daarnaast ook mogelijkheden voor kleinere cadeautjes, zoals een bijenhotel of kaarsjes gemaakt van soja wax.

De biologische pakketten worden daarnaast aangevuld met lekkere biologische etenswaren. Hierbij kun je denken aan rijstchips, noten & rozijnen, thee, appelsap en pasta. Maar ook lekkere zoetigheden zoals chocolate chip koekjes en choco bananenbroodmix zijn er in biologische vorm te krijgen.

 

Een biologisch kerstpakket voor zakenrelaties

Binnen het bedrijfsleven wordt duurzaam ondernemen steeds belangrijker. Dit geldt vaak niet alleen voor het bedrijf zelf, maar voor de hele keten waarin het product zich bevindt. Met een biologisch kerstpakket laat je zien dat je niet alleen oog hebt voor je eigen bedrijf, maar ook voor het milieu en de gezondheid van je relaties. Een biologisch kerstpakket is dan ook een verantwoordelijke keuze en past perfect bij bedrijven die duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel hebben staan.

 

Betaalbare biologische kerstpakketten

Vaak wordt er gedacht dat biologische kerstpakketten duurder zijn dan traditionele kerstpakketten, dit is echter een misvatting. Wij vinden het belangrijk dat onze kerstpakketten voor iedereen betaalbaar zijn. Daarom hebben wij een breed assortiment aan biologische kerstpakketten in verschillende prijscategorieën. Zo kun je jouw medewerkers of relaties verwennen met gezonde en duurzame producten, dat binnen jouw budget past.

 

Zelf een biologisch kerstpakket samenstellen

Het uitzoeken van het perfecte kerstpakket is altijd een lastige klus. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan kant-en-klare biologische kerstpakketten, maar wij snappen het volledig als het perfecte pakket hier nog niet tussen zit. Het is daarom mogelijk om je eigen biologische kerstpakket samen te stellen. Je kunt gemakkelijk online de producten uitzoeken en deze via de mail of telefonisch het samengestelde pakket doorgeven. Het is ook mogelijk om een bezoek te brengen aan onze showroom, waar wij je graag persoonlijk helpen bij het samenstellen van het biologische kerstpakket. Hier kun je de verschillende producten zien en proeven. Op deze manier kunnen we het kerstpakket samenstellen met de producten die perfect aansluiten bij je wensen en behoeften.