Verzending

Verzending

Bezorging met ons eigen transport

Totaal Geschenk levert 95% van de kerstpakketten met eigen vervoer. Hierdoor weten wij zeker dat de pakketten netjes afgeleverd worden. Daarnaast zijn wij ook zeer flexibel met transport en kunnen ook niet stapelbare pakketten leveren. Denk hierbij aan pakketten zonder doos, of in luxe geschenkfolie. Afhankelijk van de gekozen verpakking, overleggen we de mogelijkheden van de bezorging.

Doordat wij het transport zelf uitvoeren is het alleen mogelijk om zelf een leverweek te kiezen en geen exacte datum. Levering vind plaats op pallets en wij leveren tot de eerste drempel van de hoofdingang.
De kosten zijn afhankelijk van het volume en het afleveradres, wij zullen deze vermelden in de offerte.

Bezorging via palletzending

Relatiegeschenken en kerstpakketten verpakt in geschenkdozen kunnen geleverd worden met een palletzendig op de gewenste leverdatum. Wij werken samen met betrouwbare transportbedrijven.

De leveringskosten binnen NL bedragen €75,- excl. BTW per pallet/per afleverlocatie
De leveringskosten binnen BE bedragen €110,- excl. BTW per pallet/per afleverlocatie

Huis-aan-huis leveringen

Bij Totaal Geschenk bieden wij de service aan om pakketten naar huisadressen te versturen. Dit betekent dat wij de inhoud van de pakketten extra goed verpakken om breuk te voorkomen. Daarna voorzien wij de dozen van de juiste etiketten en worden deze overgedragen aan een externe pakketdienst die zorgdraagt voor de levering. 

De leveringskosten naar een huisadres binnen NL bedragen €9,90 excl. BTW
De leveringskosten naar een huisadres binnen BE bedragen €12,90 excl. BTW

Let op! Verantwoordelijkheid voor huis-aan-huis verzending ligt bij opdrachtgever.

Wij bieden huis-aan-huis leveringen aan als service. Uit ervaring weten wij dat de pakketdiensten het rondom de feestdagen extra druk hebben. De risico's en verantwoordelijkheden bij huiszendingen liggen volledig bij de opdrachtgever. Hieronder valt o.a. schade, breuk, te late levering, kwijtgeraakte pakketten etc. Wij raden aan om de pakketten op de bedrijfslocatie af te laten leveren en hier persoonlijk uit te delen.

Laat de levering niet op het laatste moment plaatsvinden

Bij Totaal Geschenk staat service voorop! Daarom doen wij altijd ons uiterste best om afspraken na te komen. Helaas hebben wij en onze chauffeurs geen invloed op externe omstandigheden zoals noodweer en files. Laat daarom de pakketten niet op de allerlaatste dag leveren, maar houd een paar dagen speling. Hiermee kan teleurstelling worden voorkomen.