Sinterklaaspakketten

Sinterklaaspakketten

Sinterklaaspakket 2021

Verras uw klanten en collega's met een uniek sinterklaaspakket. Wij bieden verschillende vooraf samengestelde pakketten, maar geven ook de mogelijkheid om het hele sinterklaaspakket zelf samen te stellen door alle onderstaande producten te mixen & matchen. Hierdoor kunt u een sinterklaaspakket samenstellen dat helemaal past bij uw collega's of klantrelaties. 

Sinterklaaspakket personeel

Bent u voor sinterklaas op zoek naar een leuke attentie voor uw personeel? Dan bent u bij Totaal Geschenk aan het juiste adres. Wij bieden voor elk budget leuke sinterklaaspakketten aan. Van kleine pakketjes met lekker strooigoed tot luxere pakketten met handgespoten chocoladeletters van de lokale banketbakkerij. Daarnaast is het ook mogelijk om u eigen sinterklaaspakket samen te stellen.

Zelf sinterklaaspakket samenstellen

 Bent u echt op zoek naar een uniek sinterklaaspakket? Dan bent u hier op de juiste plek! U kunt het sinterklaaspakket volledig zelf samenstellen. Alle producten zijn te combineren. Hierdoor kunt u een pakket samenstellen dat helemaal past bij uw personeel.

Sinterklaaspakket voor bedrijven

Ook als relatiegeschenk bieden wij verschillende originele sinterklaaspakketten aan. Hierbij is het tevens mogelijk om op vele pakketten en artikelen uw logo of slogan te laten plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan een Tony Chocolonely reep met een gepersonaliseerde wikkel. Neem contact met ons op via 0521-792007 om alle mogelijkheden te bespreken.

Sinterklaas brievenbuspakketten

Verras uw personeel of klantrelatie met een origineel sinterklaaspakket dat door de brievenbus past. We hebben speciaal voor sinterklaas verpakkingen uitgezocht en gevuld met de leukste en lekkerste sinterklaasproducten. 

Het is natuurlijk mogelijk om een persoonlijke boodschap aan het sinterklaaspakket toe te voegen. Dit kan door middel van een kaartje met een eigen tekst, logo en eventueel een opmaak in de eigen huisstijl. Ook het brievenbusdoosje kunnen wij volledig voorzien van een bedrukking naar eigen ontwerp. Voor alle mogelijkheden kunt u contact opnemen via 0521-792007

Chocoladeletter met eigen logo

Luxe chocoladeletter met logo bestellen.  Ambachtelijke gespoten chocoladeletter van top kwaliteit. Uw bedrijfslogo wordt geprint op een schildje van chocolade. Wij maken graag een drukproef!