Norländer Lux Trolley Goud

Norländer Lux Trolley Goud
28130
 • Norländer Luxe Trolley Gold
 • 28130 1
 • 28130 3
 • Trolley_binnenzijde
 • 28130 4

  € 54.90 excl. btw

  Aantal

  Norländer Lux Trolley Goud

   

  Een luxueuze handbagage trolley met een elegante geborstelde afwerking. Gemaakt van Polycarbonaat die tegen een stootje kan. Met de dubbele stille soft wielen vindt deze trolley zijn weg op alle vliegvelden.

  Het formaat is aangepast op handbagage waardoor deze met de meeste vliegtuigmaatschappijen mee mag als handbagage. Het handvat aan de bovenzijde van de trolley maakt het makkelijk deze op te tillen wanneer noodzakelijk. Als de trolley in het bagageruim vervoert moet worden kan dit veilig door het geïntegreerde TSA cijferslot. Het TSA slot maakt het mogelijk dat de Douane in de USA, indien noodzakelijk, de trolley kan openen.

  Verder is de net afgewerkte binnenzijde van de trolley opgedeeld in een hoofd- en ritsvak compartiment. In het hoofdcompartiment zijn dubbele buckle riemen aangebracht om kleding in positie te houden tijdens de reis. Het rits compartiment biedt opbergruimte om kleinere accessoires te vervoeren.

  Dit artikel is zeer geschikt als relatiegeschenk en kan gepersonaliseerd worden met uw logo, wij maken graag een drukproef voor u.

  Minimale afname 10 stuks.