Norländer Trolley Lux Traveler Groen

Norländer Trolley Lux Traveler Groen
28126
  • 28126 2
  • 28126 1
  • 28126 4
  • 28126 3
  • 28126 5

    € 54.90 excl. btw

    Aantal

    Norländer Trolley Lux Traveler Groen

     

    Een luxe en robuuste trolley in een aluminium look. Deze trolley is gemaakt voor dagelijks reizen en heeft op verschillende kanten aanvullende verstevigingshoeken. Met een handvat aan de bovenkant en aan de zijkant is de trolley prettig om op te tillen wanneer noodzakelijk. Deze trolley zal met de dubbel gelagerde soft wielen prettig meerollen wanneer deze aan het telescopische handvat wordt voortbewogen. Daarnaast heeft dit exemplaar ook afneembare wieltjes.

    Met zijn formaat mag deze bij meerdere vliegtuigmaatschappijen mee als handbagage. Mocht de trolley toch in het bagageruim worden vervoerd dan kan deze veilig worden afgesloten middels een geïntegreerd TSA cijfer slot.

    Verder is de net afgewerkte binnenzijde van de trolley opgedeeld in een hoofd- en ritsvak compartiment. In het hoofdcompartiment zijn dubbele buckle riemen aangebracht om kleding in positie te houden tijdens de reis. Het rits compartiment biedt ruimte om kleinere producten te vervoeren. Ter aanvulling is er nog een extra meshpocket en ritsvak aangebracht aan één zijde van de trolley.

    Afmeting: 53 x 33 x 21cm


    Minimale afname 10 stuks.