Norländer Trolley RPET Tasmani Black

Norländer Trolley RPET Tasmani Black
Norländer Trolley RPET Tasmani Black
 • 28115 2
 • 28115 1
 • 28115 4
 • 28115 3
 • 28115 5

  € 43.90 excl. btw

  Aantal

  Cabin Size Norländer Tasmani Simply Green RPET Black

   

  Simply Green by Norländer staat voor een toekomst voor ons en de generaties na ons. Met deze nieuwe trolley wil Norländer een bijdrage leveren aan de strijd tegen de plastic soep. Zo zijn er in deze handbagage trolley maar liefst 30 PET flessen verwerkt.

  Deze luxe variant uit de Simply Green serie heeft een aantal extra’s die deze onderscheiden van de basis uitvoering. Zo heeft deze trolley dubbel gelagerde soft wielen en een TSA slot.
  Met een rem op deze wieltjes gaat de trolley op een onstabiele ondergrond nooit meer zijn eigen weg! Verder zorgt het TSA cijferslot ervoor dat je hiermee veilig kunt reizen, ook naar de USA. De bovenzijde is voorzien van een draaghengsel en de uitschuifbare trekstang is een lichtgewicht aluminium variant.

  Verder is de net afgewerkte binnenzijde van de trolley opgedeeld in een hoofd- en ritsvak compartiment. In het hoofdcompartiment zijn dubbele buckle riemen aangebracht om kleding in positie te houden tijdens de reis. Het rits compartiment biedt ruimte om kleinere producten te vervoeren. De trolley is voorzien van een kraft sleeve en een kraft hangtag.

  Deze trolley is te personaliseren middels een doming sticker die over de metalen badge van 60 x 25 mm kan worden geplakt.


  Minimale afname 10 stuks.