Borrelen

Borrelen

Borrelpakketten & Borrelboxen

Zet uw medewerkers of zakelijke relaties extra in het zonnetje en geef een heerlijk borrelpakket. Want hoe leuk is het om thuis of op je werk verrast te worden met een pakketje. Als bedankje voor je extra inzet, je flexibiliteit en je loyaliteit.

 

Borrelpakket en Borrelboxen als cadeau

Wil je een borrelpakket bestellen en laten bezorgen? Dan ben je bij Totaal Geschenk aan het juiste adres. Een borrelpakket is een perfect cadeau voor collega's of zakelijke relaties. Naast een mooie fles wijn, bubbels of een selectie speciaalbieren, verrassen we ontvangers ook met de lekkerste borrelhapjes. Schuitje oude kaas, kaasdippers, chips, luxe noten en  een mooie worst of knapperige toast met tapenades. De borrelpakketten zijn met zorg samengesteld voor de leukste borrelbeleving. Wilt u een pakket uitbreiden met een houten borrelplank, glazen of een ander geschenk? Laat het ons weten.

Borrelpakket voor Thuiswerkers

Zet uw medewerkers extra in het zonnetje en geef een heerlijk borrelpakket voor de VrijMiBo cadeau, gezellig borrelen op vrijdagmiddag met collega’s via bijvoorbeeld ZOOM of Google Hangout.  U kunt ervoor kiezen om verzending naar huisadressen zelf te verzorgen of dit door ons te laten doen.

Borrelpakket Brievenbus

Wij maken graag een borrelpakket op maat voor uw medewerkers die gewoon door de brievenbus past. Verpakt in een brievenbusdoosje met een persoonlijk kaartje.
Het is ook mogelijk dit borrelpakket te versturen in een gepersonaliseerd brievenbusdoosje (full colour bedrukt) met een persoonlijke groet aan de binnenzijde van de deksel. 
Vraag naar de mogelijkheden!