Oosters kerstpakket

Oosters kerstpakket

Oosterse kerstpakketten

Bent u echt eens een keer op zoek naar want anders voor een kerstpakket? Dan zijn de oosterse kerstpakketten wellicht wat voor u. Deze kerstpakketten bevatten verschillende authentieke hapjes uit het Midden Oosten en worden aangevuld met een bijpassend cadeau artikel. 

Wat zit er in een oosters kerstpakket?

De oosterse keuken is al jarenlang niet meer weg te denken uit Nederland. Daarom is er in 2022 een speciale foodlijn voor een Oosters kerstpakket uitgekomen. Deze foodlijn heeft de naam Mezze. Mezze is een verzamelnaam voor authentieke kleine hapjes uit het Midden Oosten. Duizend en één smaken, verrassende producten met de heerlijke geur van kruiden en specerijen. Deze kerstlijn bevat super trendy producten zoals Veggie Harisasoep, Couscous met heerlijke kruidenmix en een kruidentrio om smaakvolle dippers mee te maken. De producten zijn verpakt in zeer mooie verpakkingen. Mezze  kerstpakketten - Een kerstpakketten thema van Totaalgeschenk.nl


Kerstpakketten met een Oosters karakter!

Oosters koken en genieten! Kerstpakketten met een Aziatisch karakter vol heerlijke delicatessen. Van luxe kookpakketten of zelf samengesteld pakket.