Ambassadeurs

Priscilla Schipper-Stekelenburg, Stichting Op Kop

De kerstpakketten waren dit jaar goed geregeld. In totaal 265 rood/wit/blauwe tasjes met daarin allerlei lekkernijen. De tasjes maakten het in zijn geheel een prachtig plaatje op het moment dat alle tasjes waren uitgestald op de locatie waar de pakketten werden uitgedeeld. De service van totaalgeschenk was perfect. Alle tasjes waren voorzien van een etiket met hierop de naam/school van de medewerker en werden netjes bezorgd en uitgestald op de plek van bestemming. De reacties op het pakket waren erg positief! Totaalgeschenk bedankt!

 

Jolanda Oosting, Coöperatie Univé Noord-Nederland

 

“ Hellen bedankt voor je gastvrije ontvangst in de showroom. Mijn collega’s en ik hebben samen met jou een kerstpakket samengesteld naar onze wensen. Bedankt voor je inbreng en flexibiliteit. Dat is je kracht!”

Kristel Steenbakkers, Van Dun Advies BV

 

Wij hadden onze zinnen gezet op een pakket dat bijna overal uitverkocht bleek. Totaalgeschenk heeft het pakket toch nog op korte termijn kunnen regelen voor ons. De pakketten werden keurig op tijd afgeleverd, onze werknemers waren er erg blij mee! Totaalgeschenk staat voor goede en snelle service!

 

Eindejaarscommissie Gemeente Steenwijkerland

TotaalGeschenk heeft het afgelopen jaar de kerstpakketten geleverd voor de medewerkers van de gemeente Steenwijkerland. Onze ervaring met TotaalGeschenk is dat zij een ruim en gevarieerd aanbod in produkten heeft, prachtig uitgestald in een mooie showroom. Hellen Reinink denkt mee over de inhoud en de levering is uitstekend. Veel medewerkers hebben positief gereageerd en waren zeer tevreden met de produkten, met name over de pannenkoeken- en messenset.

Han Evers, Rabo Theater de Meenthe

Een week van tevoren is natuurlijk niet waarop ze bij Totaal Geschenk zitten te wachten maar het was niet anders. Rond 12 december werd er pas besloten een kerstpakket voor het personeel te regelen. Hellen Reinink pakte voortvarend de vraag van Rabo Theater de Meenthe aan en keurig op tijd zijn de pakketten afgeleverd bij het theater. Alles op maat en alles conform afspraak!

 Léonie Kip, R&D Engineer Kornelis Caps & Closures.

Bij Totaal Geschenk heb je persoonlijk contact en ze denken met je mee. Ze hebben een andere kijk op relatiegeschenken. Wij zien het als zeer positief dat wij onze eigen kerstpakketten kunnen samenstellen, dus geen standaard pakketten. Een bijkomend voordeel is dat Totaal Geschenk bij ons in de regio is gevestigd.

Christina de Boer, TSO Kindcentrum Bernhard

Wij maken bij de TSO (Tussen Schoolse Opvang) van Kindcentrum Bernhard al een paar jaar gebruik van de kerstpakketten van Totaal Geschenk. Waarom wij terugkomen?
Ten eerste: de ruime keuze en thema’s elk jaar om uit te kiezen, ten tweede: de kwaliteit,  klantvriendelijkheid en behulpzaamheid bij het samenstellen en ten derde: de service dat de pakketten op locatie worden afgeleverd. 
Elk jaar is er in overleg een mooi kerstpakket van gemaakt, de kwaliteit is goed en het ziet er goed verzorgd uit. Wat ook fijn is ze hebben voor elk budget wel keuze, je kunt het zelf samenstellen. De reacties van de mensen die het krijgen zijn elk jaar dan ook weer positief. Dus ja dat lijkt ons redenen genoeg om terug te komen. Het is in één woord goed verzorgd.