Ambassadeurs

Coöperatie Univé Noord-Nederland, Jolanda Oosting

2018: De nalevering van de kerstpakketten is naar wens verlopen. Iedereen had vóór de Kerst een mooi pakket! Iedereen was enthousiast!!  Wederom zijn wij tevreden over de samenwerking, voorbereiding en verwerking van de kerstpakketten. De persoonlijke touch van Hellen maakt het verschil!

2019: “ Hellen bedankt voor je gastvrije ontvangst in de showroom. Mijn collega’s en ik hebben samen met jou een kerstpakket samengesteld naar onze wensen. Bedankt voor je inbreng en flexibiliteit. Dat is je kracht! ”

 


Gemeente Steenwijkerland, 
Eindejaarscommissie

Totaal Geschenk heeft het afgelopen jaar de kerstpakketten geleverd voor de medewerkers van de gemeente Steenwijkerland. Onze ervaring met Totaal Geschenk is dat zij een ruim en gevarieerd aanbod in produkten heeft, prachtig uitgestald in een mooie showroom. Hellen Reinink denkt mee over de inhoud en de levering is uitstekend. Veel medewerkers hebben positief gereageerd en waren zeer tevreden met de producten, hierbij een reactie: Wat een ontzettend leuk kerstpakket hebben jullie voor ons geregeld. Echt een cadeautje om uit te pakken. 


Kornelis Caps & Closures
Léonie Kip, R&D Designer

Bij Totaal Geschenk heb je persoonlijk contact en ze denken met je mee. Ze hebben een andere kijk op relatiegeschenken. Wij zien het als zeer positief dat wij onze eigen kerstpakketten kunnen samenstellen, dus geen standaard pakketten. Een bijkomend voordeel is dat Totaal Geschenk bij ons in de regio is gevestigd.


BEENEN  Industrial Automation

We krijgen alleen maar positieve reacties op de kerstpakketten! Ze waren ook gewoon mooi om te zien. Ook de thermobeker met bedrukking is erg mooi geworden. Bedankt weer en tot de volgende keer!!


HOME TEAM BV, 
Crista Otto

Het ‘feestje’ begint al bij het uitzoeken van de pakketten, veel keuze, mooie producten en een persoonlijk advies.  Voor ons bedrijf uiteindelijk 4 verschillende pakketten uitgezocht. De levering was perfect elk soort pakket had een eigen kleur strik waardoor de verdeling prima verliep. Echt maatwerk dus!
We hebben veel complimenten gehad van collega’s en vakmannen dus het valt zeker in de smaak.


De Laatste Eer Uitvaartverzorging,
David Meiboom

"Elk jaar verrassen we de collega's met een ander kerstpakket. Hellen Reinink van Totaal Geschenk denkt ieder keer weer mee om tot een mooi resultaat te komen. De keuze is zo ruim, dat we er met haar moeiteloos in slagen om een mooi pakket samen te stellen. Aanrader dus!"


Buiter Beton Balkbrug,  Lydia Dragt-Buiter

Het was erg leuk om zelf een kerstpakket samen te stellen bij Totaal Geschenk. Hellen had al snel door welke kant we op wilden en had goede tips voor ons. Voor onze vakantiekrachten en stagiaires zochten we een aangepast (jongeren)pakket uit. De pakketten werden in leuke kadozakken bij ons aan de zaak afgeleverd op het door ons uitgekozen tijdstip. Onze werknemers waren erg enthousiast over de complete borrelplank. Wij komen vast weer terug naar Totaal Geschenk!


Transportbedrijf Haveman Uffelte

We vinden het leuk om in de mooie showroom een kerstpakket samen te stellen voor onze werknemers, gezellig en onder het genot van een kopje koffie slagen we snel. De pakketten worden origineel verpakt en worden keurig bezorgd.

 
Pro Food Cleaning BV Tiel, Astrid Westerkamp

Ook dit jaar zochten we weer naar een origineel en kwalitatief goed kerstgeschenk voor onze relaties. Zo kwamen we dit keer bij Totaal Geschenk uit. Hellen reageerde snel en vriendelijk op onze mails en de pakketten zijn door onze klanten zeer positief ontvangen. We zijn blij met onze keuze, dus bedankt voor de goede afhandeling! 

 
Zevenmorgen Bagger en Overslag BV, Marjan Hoftijzer

We hebben de kerstpakketten in goede orde ontvangen. Was keurig verzorgd. Met complimenten.


Testwerk, Peter Huisman

“Ook afgelopen jaar heeft Hellen ons weer prima geholpen met een fraai kerstpakket. Keurig verzorgd!” 


Thomashuis Vledder Zorgondernemers,  Alie Hulshof

De kerstpakketten zijn in goede orde ontvangen. De reacties van de medewerkers en vrijwilligers waren erg enthousiast, ze vonden het een heel origineel cadeau!